Băiatul cuplului Valentina Pelinei - Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Cum arată Milan acum

Publicat pe

Relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pare să fie una desprinsă din povești. Cei doi au împreună trei copii, pe băiețelul lor Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria. Valentina a publicat o fotografie rară cu fiul lor, Milan, de ziua lui, care a topit inimile internauților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel nu postează foarte multe poze cu fiul ei Milan, însă ieri și-a surprins fanii cu o fotografie rară, avâd în vedere că a fost ziua lui și a împlinit cinci ani. Internauții au rămas surprinși când au văzut cât de mare s-a făcut. Vedeta a postat, alături de fotografie, și un mesaj emoționant pentru băiețelul ei.

Băiatul cuplului Valentina Pelinei - Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Cum arată Milan acumBăiatul cuplului Valentina Pelinei - Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Cum arată Milan acum

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au decis să fie destul de discreți atunci când vine vorba de familie și mai ales de copii. Fanii au fost nevoiți să aștepte destul de mult până au văzut primele poze cu gemenele și chiar și Milan este scump la vedere.

Cât de mare s-a făcut Milan!

În anul 2016 venea pe lume primul copil al Valentinei Pelinei cu Cristi Borcea, Milan. Cei doi nu au postat foarte multe fotografii cu cel mic pentru că au ales să fie discreți când vine vorba de viața personală.

Citește și: Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea:

Citește și: Cristi Borcea e hotărât să facă și al zecelea copil:

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:

Citește și: Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Însă, cu prilejul unei ocazii speciale, Valentina Pelinei a publicat o fotografie cu Milan însoțită de un mesaj emoționant adresat celui mic. Fanii cuplului au rămas surprinși când au văzut cât de mult a crescut băiatul.

„Cu acest zâmbet, cu sufletul tău minunat și personalitatea ta ne-ai cucerit din prima clipă când ai venit în viața noastră. La mulți ani, Milan. Te iubim și te vom iubi mereu necondiționat', a scris Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, despre Valentina Pelinel: „Este femeia care îmi dă liniște'

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Dinamovistul pare că și-a găsit liniștea în brațele ei, după cum chiar el a declarat.

Omul de afaceri a povestit că nu i-a cerut niciodată Valentinei să divorțeze de Boureanu și că a așteptat-o cât a fost nevoie. Despre momentul în care a intrat la închisoare, Cristi Borcea a menționat că partenera sa i-a promis că îl va aștepta până va ieși, mărturisindu-i că nu poate trăi fără el.

În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine', a povestit Cristi Borcea.

Dinamovistul a spus că Valentina este cea care îi oferă liniștea de care are nevoie și că a făcut cea mai bună alegere: „Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter