Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult”. Ce grad de rudenie există între ei

Publicat pe

Iulia Albu a vorbit, în emisiunea „La Măruță', despre ce relație există între ea și familia lui Cristi Borcea. Dacă în trecut au existat mai multe neînțelegeri între ei, acum criticul de modă a avut de spus numai cuvinte frumoase pentru cel care i-a fost naș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a fost nevoită să comenteze câteva imagini cu Cristi Borcea și familia sa, Iulia Albu a făcut mai multe declarații despre acesta care au uimit pe toată lumea. Deși în trecut au avut mai multe neînțelegeri, acum, criticul de modă a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost naș, dar și la adresa Valentinei Pelinel.

Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult'. Ce grad de rudenie există între eiIulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult'. Ce grad de rudenie există între ei

Iulia Albu a mărturisit că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu familia Borcea și că a fost o perioadă în care s-au certat destul de mult, însă consideră că este o familie frumoasă și unită. Criticul de modă a spus despre Valentina Pelinel că este o femeie ce ține la cei apropiați, iar că cele două fetițe sunt foarte drăguțe.

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut ce intervenții estetice are:

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:

Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus', a spus Iulia Albu.

Cristi Borcea a fost nașul Iuliei Albu

Cristi Borcea și Iulia Albu se cunosc de foarte mult timp și au fost foarte apropiați, dinamovistul fiind chiar nașul de căsătorie al Iuliei Albu cu Mihai Albu. Cei doi nu au mai ținut însă legătura, mai ales după ce, în urmă cu mai mulți ani, între ei a existat un scandal. La un moment dat, se specula că cei doi ar avea o relație intimă.

Acum, se pare că Iulia Albu a trecut peste toate neînțelegerile care au existat între ea și familia Borcea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Criticul de modă a explicat că Mihaela și Cristi Borcea au fost clienți ai tatălui ei, dar și prieteni comuni pentru ea și Mihai Albu, astfel au ajuns să le fie nași de cununie.

Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai'.

Cristi Borcea și Iulia Albu au avut o relație?

Iulia Albu a comentat și zvonurile cum că ea și Cristi ar avea ceva mai mult decât o relație de amiciție, explicând că ceva a existat, dar, după cum a lăsat de înțeles, îi place alt gen de bărbați.

Criticul de modă a lăsat de înțeles că în această relație se depășiseră anumite granițe și că cel mai bine a fost să pună punct: „Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter