Cristi Borcea a recunoscut ce intervenții estetice are: "La 35 de ani mi-am făcut Botox"

Publicat pe

Cristi Borcea a spus adevărul despre intervențiile estetice pe care le are. Omul de afaceri nu se ferește și cum de-a lungul timpului s-a speculat că ar avea mai multe operații estetice, a decis să spună totul! Totuși, el a ținut să sublinieze că nu a lăsat să se cunoască diferența, pentru că s-ar fi văzut inestetic dacă ar fi întinerit dintr-dată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat de-a lungul timpului câte operații estetice are Cristi Borcea. Invitat la 40 de întrebări, actualul soț al Valentinei Pelinel nu s-a ferit și a vorbit despre tratamentele și intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului.

Cristi Borcea a recunoscut ce intervenții estetice are: "La 35 de ani mi-am făcut Botox"Cristi Borcea a recunoscut ce intervenții estetice are: "La 35 de ani mi-am făcut Botox"

La ce intervenții estetice a apelat Cristi Borcea

Denise Rifai l-a întrebat dacă se consideră un bărbat frumos, iar Cristi Borcea a susținut că „are câte puțin din toate'. Totuși, el nu a omis și să spună cât de mult se îngrijește și la ce intervenții estetice a apelat de-a lungul timpului.

Cristi Borcea a dezvăluit că a început să-și îngrijească tenul încă de la 25 de ani. A început cu tratamente și masaje faciale: „Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale”. 

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel:„Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea'

Citește și: Cristi Borcea nu le-a lăsat nimic fostelor soții. Pe numele cui e trecută toată averea lui

Citește și: Ce probleme are Gina Pistol cu sarcina, pe ultima sută de metri:„Credeam că o să-mi fie ușor!'

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă:„A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea…'

Cristi Borcea: „La 35 de ani am început și cu puțin botox”

După vârsta de 30 de ani, Cristi Borcea a apelat și la aparate, iar de la 35 de ani nu s-a sfiit nici să-și injecteze botox. Totuși, a subliniat că a făcut totul cu măsură pentru ca diferența să nu fie vizibilă dintr-odată.

„De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul', a mai spus Cristi Borcea la Kanal D.

Cristi Borcea: „Am fost tot timpul cu Valentina'

Cristi Borcea a rupt tăcerea și a precizat că se simțea atras de foarte mult timp de cea care i-a devenit a treia soție. A știut încă de la a doua întâlnire că îi va fi soție și mamă a copiilor lui și a luptat pentru inima ei.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. 

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară„, a dezvăluit Cristi Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter