Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul Adela de la Antena 1

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat cine este Mara Oprea din serialul Adela de la Antena 1. Primul episod i-a ținut pe telespectatori cu ochii ațintiți asupra micilor ecrane. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Adaptarea este semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, Mara Oprea. Frumoasa protagonistă este o prezență nouă în serialele din România. Dacă pe antagonista Oana Mosneagu am admirat-o tot într-un rol negativ, în serialul Fructul Oprit, de data aceasta avem parte și de o actriță debutantă în astfel de producții.

Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul Adela de la Antena 1Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul Adela de la Antena 1

Pe lângă Mara, mai putem să îi urmărim și pe alți actori care ne-au încântat cu talentul lor în numeroase producții locale. Printre ei se numără Andreea Ibacka, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Mihai Călin. Personajul Mara este o fată onestă și muncitoare, cu un spirit de sacrificiu care o pune în ipostaze dureroase.

Cine e Mara Oprea din serialul Adela

Mara a absolvit cursurile colegiului Gheorghe Lazăr. A studiat apoi teatrul la UNATC. Nu se află de multă vreme pe scenă, dar a câștigat deja un premiu important în anul 2017, pentru rolul principal feminin la un festival de teatru din Botoșani. Mai precis, a interpretat rolul Colombe în cadrul festivalului AmFiTeatru, informează Antena 1.

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre copil: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis'

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

Nu a rămas doar la ipostaza de actriță, ci a vrut să încerce și rolul de regizor. În anul 2019, sub ndrumarea profesoarei Anca Bradu, Mara a pus în scenă piesa „Sonata în Re Major”, după Francisc Munteanu. Evenimentul a avut loc în cadrul evenimentului Uși deschide la UNATC'.

După cum se poate observa de pe profilul tinerei, este pasionată și de balet. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect și abia așteptam să începem repetițiile, să începem filmările și sper că va ieși ceva foarte frumos', a declarat Mara într-un interviu, despre rolul ei.

Povestea care îi va captiva pe români este cea a două surori Adela și Andreea. Trăiesc în sărăcie, dar nu știu că una dintre ele este, de fapt, fiica unui om putred de bogat. Printr-o serie de întâmplări, Andreea ajunge să îi fure locul Adelei în sânul familiei lui Paul Andronic.

Chiar dacă s-a mutat în vila luxoasă de la Snagov, soarta îi rezervă încă surprize Andreei, antagonista serialului, la fel cum ne așteaptă răsturnări de situație și în privința Adelei, fata bună și protagonista acestei povești.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter