Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: "Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea"

Publicat pe

Cristi Borcea este un personaj extrem de controversat atunci când vine vorba despre legăturile amoroase. Omul de afaceri a recunoscut acum că s-a simțit atras de Valentina Pelinel încă de când era căsătorit cu Mihaela. Acum se simte împlinit și fericit alături de ea și a făcut dezvăluiri incendiare privind începuturile relației cu actuala soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel susțin că se simt împliniți și sunt extrem de fericiți. Locuiesc împreună cu cei trei copii și pare că nimic nu le lipsește. Fostul acționar de la Dinamo spune că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele actualei soții și chiar a renunțat la aparițiile publice care să stârnească controverse.

Invitat la 40 de întrebări, Cristi Borcea a vorbit despre relațiile pe care le-a avut cu femeile din viața lui. A vorbit și despre căsniciile și divorțurile de Mihaela Borcea și Alina Vidican, dar și despre relația cu actuala soție, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: "Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea"Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: "Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea"

Cristi Borcea, atras de Valentina Pelinel încă de când era căsătorit cu Mihaela

Întrebat dacă poate fi bărbatul unei singure femei, Cristi Borcea a răspuns sincer, cu toate că anterior menționase cât de mult îl împlinește și cât de fericit îl face Valentina Pelinel. 'Niciodată să nu spui niciodată, eu vreau, ele vor, dar vedem', a transmis el.

Informația serii în emisiunea moderată de Denise Rifai a fost, fără îndoială, că afaceristul a recunoscut că s-a simțit atras de Valentina Pelinel încă de când ar fi fost căsătorit cu Mihaela Borcea. Mai mult, cei doi au fost nași la cununia Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui:'Bărbatul care mă împlinește'

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale:„Puteam să las mai mult de la mine'/ EXCLUSIV

Cristi Borcea: „Am fost tot timpul cu Valentina”

Cristi Borcea a rupt tăcerea și a precizat că se simțea atras de foarte mult timp de cea care i-a devenit a treia soție. A știut încă de la a doua întâlnire că îi va fi soție și mamă a copiilor lui și a luptat pentru inima ei.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. 

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni.

Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere', a dezvăluit Cristi Borcea.

Cristi Borcea își asumă vina pentru cele două divorțuri

De asemenea, Cristi Borcea și-a asumat în totalitate vina pentru cele două divorțuri, de Mihaela Borcea și de Alina Vidican.

„De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă', a mai povestit Cristi Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter