Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. "Am început să beau și să fumez"

Publicat pe

Pentru fanii lor, despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, unul dintre cele mai iubite cupluri de tineri actori, a fost un șoc. Nici pentru cei doi protagoniști nu a fost deloc ușor, iar Vlad Gherman a făcut recent mărturisiri tulburătoare. Actorul a recunoscut că după despărțirea de iubita lui a căzut în patima alcoolului, dar și a fumatului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună încă din adolescență și relația lor se îndrepta spre un deznodământ fericit. La împlinirea vârstei de 18 ani, actrița a fost cerută de soție de către iubitul ei, însă căsătoria a tot fost amânată până când… cei doi s-au despărțit. Separarea nu a fost ușoară, cu atât mai mult cu cât cei doi foști iubiți sunt legați de proiecte profesionale, dar și de niște sentimente care nu s-au evaporat peste noapte. Cu toate că amândoi au apelat la psiholog, Vlad și-a înecat amarul și în alcool și tutun.

Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. "Am început să beau și să fumez"Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. "Am început să beau și să fumez"

Vlad Gherman și-a înecat durerea în alcool după despățirea de Cristina Ciobănașu

Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu este acceptată de fanii lor nici acum, deși cei doi actori i-au anunțat împreună, pe contul de Instagram, prin intermediul unui video emoționant, că au decis să pornească pe drumuri separate. La 4 luni de la nefericitul deznodământ, Vlad Gherman a făcut mărturisiri dureroase. El a recunoscut că, după separare, s-a apucat de băut, dar și de fumat, în încercarea de a depăși momentele dificile.

'Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi', a spus Vlad Gherman într-un vlog.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire: „Ne luăm în brațe, dar nu știm…” Reacția lui Răzvan Simion

Citește și: Ce s-a intâmplat cu inelul de logodnă pe care Cristina Ciobănașu l-a primit de la Vlad Gherman: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alessia, agresată de părinții fostului iubit. „Eram plină de sânge și cu hainele rupte'

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct: 'Mi-a fost frică pentru viața mea'

Actorul din Adela a avut puterea să mărturisească și faptul că a cerut ajutorul psihologului pentru a scăpa de aceste dependențe, căpătate în urma despărțirii de iubita lui.

'Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea', a mai spus actorul din Adela.

Cristina a apelat la psiholog

Nici pentru actriță nu a fost ușor să se desprindă de iubitul ei după 9 ani de relație, în care, practic, s-au maturizat împreună. Iar asta cu atât mai mult cu cât Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas colegi pe platourile de filmare la serialul Adela și, cu siguranță, îi vor mai lega și alte proiecte.

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere”, ne-a mărturisit Cristina.

De altfel, cei doi au avut mereu numai cuvinte bune de spus unul despre celălalt, iar actrița a mărturisit că Vlad va fi întotdeauna o persoană specială pentru ea.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, a mai declarat Cristina Ciobănașu pentru VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter