Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire: "Ne luăm în brațe, dar nu știm..." Reacția lui Răzvan Simion

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de prima apariție împreună la TV, după despărțire. Cei doi foști iubiți au fost invitați în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde au făcut o serie de dezvăluiri, atât despre serialul Adela, cât și despre viața lor după ce au pus punct unei relații de nouă ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La fel ca în cazul despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, și în cazul celor doi actori din serialul Adela este vorba despre o situație destul de sensibilă. Asta deoarece sunt colaboratori în continuare pe plan profesional. Crisina și Vlad prezintă împreună emisiunea Cultur de la Happy Channel și joacă împreună în serialul Adela de la Antena 1.

Mai mult decât atât, este posibil chiar să joace din nou roluri de îndrăgostiți pe viitor, dacă va fi nevoie de acest lucru. Inițial, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au rezumat la a povesti despre personajele lor din Adela, însă nu au scăpat de subiectul pe care îl aștepta toată lumea.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire: "Ne luăm în brațe, dar nu știm..." Reacția lui Răzvan SimionCristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire: "Ne luăm în brațe, dar nu știm..." Reacția lui Răzvan Simion

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire

Răzvan Simion a ținut să le spună celor doi foști iubiți că îi admiră pentru maturitatea de care au dat dovadă. Și el continuă să lucreze cu Lidia Buble, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

'Voi sunteți în continuare colegi de platou și am văzut în mesajul video că s-a transformat totul într-o prietenie și ați înțeles că unele lucruri se pot separa. Credeți-mă foarte bine, vă înțeleg cam cel mai bine din acest platou. Adică una e să 'pupi iubi', cum ar zice Spike, iar alta e să lucrezi împreună. Mi se pare de o maturitate nespecifică vârstei voastre', a declarat Răzvan Simion.

Citește și: Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Vlad Gherman suferă enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu. A slăbit 7 kilograme în 6 zile

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației

Cu toate că sunt dispuși să lupte mai departe pentru prietenia lor, Criss și Vlad recunosc că este dificil să pună acum limite. Uneori, chiar și o banală îmbrățișare le dă bătăi de cap.

'Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiunea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră', a declarat Cristina Ciobănașu.

Ce a declarat Vlad Gherman despre motivul despărțirii

Îndrăgitul actor a ținut să menționeze recent că nu a fost vorba despre vreun scandal sau despre infidelitate. În prezent, își caută chirie, după ce a plecat din locul în care stătea împreună cu fosta sa iubită.

„Ca în orice relație, am avut și ups and downs. În momentul acesta, este cea mai bună decizie. Nu știm ce se va întâmpla peste câțiva ani, niciodată să nu spui niciodată. Nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Decizia asta a fost o urmare a unei discuții între doi adulți. Nu mai locuim împreună, îmi caut chirie. Dacă știți pe cineva… E o aventură, nu am făcut asta niciodată. Îmi găsesc apartament…', a declarat actorul din serialul Adela.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter