Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Publicat pe

Vestea despărțirii Cristinei Ciobănașu de Vlad Gherman a picat ca un trăsnet pentru fani și apropiați. Păreau un cuplu atât de solid, mereu fericiți și cu zâmbetul pe buze, încât toată lumea se aștepta la o nuntă, nicidecum la o separare definitivă! Acum, Vlad și-a făcut bagajele, semn că despărțirea este un lucru serios și nu o farsă, așa cum au sperat mulți dintre fanii lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După 9 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să o ia pe drumuri diferite. Oricât de greu le-ar fi, cei doi au înțeles că este decizia cea mai bună pentru ei, așa că astăzi, actorul și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu iubita lui.

El a postat fotografia cu bagajul făcut pe rețelele de socializare, însă nu a spus explicit dacă pleacă din casa pe care o împărțea cu Cristina, sau este vorba despre altceva.

„Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari', a scris actorul în dreptul imaginii cu bagajele făcute.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina CiobănașuVlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris', a transmis Vlad Gherman la InstaStory.

Ce aveau să-și reproșeze Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Pe când formau un cuplu și lucrurile funcționau foarte bine între ei, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu ne-au împărtășit ce calități și ce defecte vedeau în partenerul lor.

Cea mai mare calitate a Cristinei este seriozitatea. Poate că o să ziceți: „Asta nu e o calitate, dar în România zilelor noastre ESTE! Mereu își atrage în jurul ei oameni frumoși, oameni sinceri și mărinimoși, pentru că și ea, la rândul ei, este la fel, iar faptul că este extrem de serioasă în tot ceea ce face îi deschide foarte multe uși! Defect? Greu… Are atâtea defecte! (râde) Glumesc! Ahh… Știu! Are un „defect care mă omoară. Dacă vrea să se trezească la 7 dimineața, își pune alarma la ora 6, iar de la 6.00 până la 7.00 o ține numai în snooze! Mai dormi dacă poți!„, ne spunea Vlad Gherman.

Vlad este o fire spontană. Ador asta la el! Este un lucru care nu s-a deteriorat de-a lungul relației noastre. Mereu vine cu idei de moment, creative, nebunești! Dacă vrea să facă ceva spontan, o face de parcă ar fi planificat momentul cu mult timp înainte. Dacă ar fi să zic ceva despre un posibil defect ar fi energia lui infinită.

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:'Ar fi un compromis…'

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:’Ajunsesem să nu mai funcționăm’

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Simina, fosta soție a lui Whats Up, vorbește în premieră despre iubitul ei:„Ne-am cunoscut la muncă’

El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun„, povestea și Cristina Ciobănașu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă