De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot: "Ar fi un compromis..."

Publicat pe

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere. Fanii s-au întristat extrem de tare când au aflat, iar actorul a ținut să mai dea câteva explicații cu privire la adevăratul motiv al despărțirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au dat ieri vestea că au decis să meargă pe drumuri separate, după 9 ani de relație, pentru că își doresc lucruri diferite.

Actorii din Sacrificiul sau Frunctul oprit au anunțat prin intermediul unui video că și-au spus „adio”, însă vor rămâne prieteni în continuare.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot: "Ar fi un compromis..."De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot: "Ar fi un compromis..."

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit', a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a transmis și Cristina Ciobănașu.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Precum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au transmis o serie de mesaje, în speranța că totul este o simplă glumă.

„Plâng… nu mai cred în dragoste adevărată…. e glumă asa-i?', a transmis o fană.

Vlad Gherman a răspuns, lămurind astfel și că adevăratul motiv al separării.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun', a fost răspunsul lui Vlad Gherman.

Mesajul transmis de Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

La scurt timp de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, care le-a dat de gândit fanilor.

„Nu contează cât de greu e trecutul, poți să o iei mereu de la capăt!', a transmis Vlad Gherman într-un story, pe Instagram.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:”Ajunsesem să nu mai funcționăm”

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela.Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Cu cine doarme Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman

După separarea de cel care i-a fost alături timp de 9 ani, Cristina Ciobănașu le-a spus fanilor că nu a rămas singură. Alături o are pe pisicuța ei, care i-a și luat locul fostului iubit al stăpânei sale.

„Prințesa e fericită că mi-a luat locul în pat. Are acum jumătate de pat, mi-a luat și perna', a spus Cristina.

Cristina Ciobănașu: „Nu e o perioadă ușoară”

De asemenea, actrița a mai ținut să transmită un mesaj după multitudinea de reacții din online. Ea a promis că va răspunde tuturor întrebărilor legate de despărțire.

Nu e o perioadă ușoară, a fost greu să luăm decizia asta și a fost cu atât mai greu să urmărim ce s-a întâmplat în online după anunțul nostru. Dar ne suntem alături, și acum!„, le-a spus Cristina Ciobănașu fanilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter