Casa cântărețului James Blunt a fost spartă de doi români. Cum au reușit să jefuiască vedetele din Ibiza

Publicat pe

Doi hoți români i-au spart casa cântărețului James Blunt, din Ibiza. Ei sunt bănuiți de poliția locală că ar aparține, de fapt, unei organizații criminale care se ocupă în mod deosebit cu jefuirea caselor de lux de pe insula Ibiza. Artistul este doar una dintre victimele acestora.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE,GRATIS, AICI!

Românii se aflau în Santa Gertrudis de Fruitera, un sat micuț de pe Insula Ibiza. Polițiștii i-au localizat într-o mașină închiriată, dar hoții au rupt-o la fugă, după ce i-au văzut pe agenți. Din fericire, au fost prinși în cele din urmă. Se pare că ar fi fost cel puțin 12 case sparte pe insulă în ultima perioadă.

Casa cântărețului James Blunt a fost spartă de doi români. Cum au reușit să jefuiască vedetele din IbizaCasa cântărețului James Blunt a fost spartă de doi români. Cum au reușit să jefuiască vedetele din Ibiza

Casa cântărețului James Blunt a fost spartă de doi români

Locuința lui James Blunt se află în Santa Gertrudis. Românii au sustras mai multe haine, un ceas pe care artistul îl primise cadou de la bunicul lui, precum și o baionetă, folosită atunci când James era soldat al armatei britanice, luptător în războiul din Kosovo.

După ce și-a dat seama că a fost jefuit, James Blunt a anunțat că oferă o recompensă pentru oricine oferă informații utile legate de identitatea hoților. De asemenea, a adăugat că își dorește foarte mult să recupereze obiectele sustrase, informează Adevărul.

Citește și: Reese Witherspoon si James Blunt – Doar prieteni?

Citește și: Andra, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Astăzi mi-am pierdut gustul și mirosul'

Citește și: James Blunt a primit un tort in forma de chitara – VIDEO

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: „Nu are nasul meu, deci e ok!'

Cum reușeau românii să jefuiască vedetele din Ibiza

Hoții aveau un mod de operare relativ simplu, însă deosebit de eficient. Ținteau, de obicei, casele de vacanță ale vedetelor. Fiind locuite doar temporar, erau mai simplu de spart. Cei doi români supravegheau o perioadă casele, apoi acționau când erau siguri că nu mai este cineva în ele.

Aveau însă grijă să dezactiveze înainte toate sistemele de alarmă. Conform datelor oferite de polițiști, se pare că au fost recuperate până acum o serie de obiecte furate, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro.

Printre acestea se numără și: două sculpturi, mai multe picturi ale unor autori faimoși, sute de sticle de vin, coniac, şampanie, ceasuri de masă din secolul al XIX-lea, sculpturi din jad, tacâmuri din aur şi argint, bijuterii şi unelte.

În prezent, ancheta poliției este în plină desfășurare. Cei de la Garda Civilă încearcă acum să îi aresteze și pe ceilalți membri ai grupului infracțional. Aceștia ar fi fost deja identificați, conform sursei citate anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter