Horoscop 28 iunie 2021. Taurii au noroc la bani

Publicat pe

Horoscop 28 iunie 2021. Luna, aflată în conjuncție cu Jupiter, va avea un aspect benefic pentru majoritatea zodiilor. Azi, comunicarea este favorizată, iar în ceea ce privește viața sentimentală, se deschid drumuri noi. În egală măsură însă, pot apărea și unele discuții în familie și chiar la locul de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 iunie 2021. Berbec

Azi vei lua viața în piept, cum se spune, și îți vei exprima fără teamă opiniile la job. Ferește-te să fii însă să faci judecăți de valoare, fiindcă ai putea să-l deranjezi chiar pe superiorul tău direct. Seara va fi însă una liniștită, relaxantă, și vei primi veste plăcută de la jumătea ta.

Horoscop 28 iunie 2021. Taur

Vei avea o zi perfectă din toate punctele de vedere. Dorința de a accede la un statut profesional superior s-ar putea să-ți fie îndeplinită. Mai mult, cum se zice, azi vei scoate bani și din piatră seacă. Vei primi o sumă deloc de neglijat de la cineva din familie și n-ar strica să-ți încerci norocul la Loto.

Horoscop 28 iunie 2021. Gemeni

Vei începe săptămâna în forță și nimic nu pare să te oprească de la a-ți atinge scopurile. Vei fi însă un interlocutor excelent, iar prietenii îți vor căuta compania. Totuși, spre seară va trebui să iei o decizie dificilă, de care ar putea ține viitorul tău. Oricât de bune ar fi sfaturile celor din jur, de data asta va trebui să decizi singură.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Horoscop 28 iunie 2021. Rac

Latura profesională este excelent aspectată azi, așadar a venit momentul să iei deciziile pe care le-ai tot amânat. Verbalizează-ți nemulțumirile și s-ar putea să primești mărirea de salariu pe care o aștepți de mult! Încearcă totuși să nu te lansezi în discuții contradictorii nici la job și nici acasă. Nu vei avea câștig de cauză și îți vei strica ziua inutil.

Horoscop 28 iunie 2021. Leu

Încearcă să păstrezi azi un echilibru în relațiile cu cei din jur. Uzează de diplomație, și nu de putere, dacă vrei să te impui. Pe plan profesional, ai mari șanse să avansezi, însă ce nu știi este că asta va veni cu multe obligații la pachet, iar viața personală ar putea avea de suferit…

Horoscop 28 iunie 2021. Fecioară

Ai o energie de nestăvilit, așadar azi ar fi cel mai bine să te ocupi de treburile organizatorice, atât la job, cât și acasă. Fă-ți ordine în viață, la propriu și la figurat. De la o vreme, persoana iubită îți reproșează că o cam neglijezi din cauza muncii, așadar a venit momentul să faci ceva în sensul ăsta. N-ar strica să-i propui o vacanță.

Horoscop 28 iunie 2021. Balanță

Ai vezi avea o dispoziție foarte… ludică. Cheful de muncă îți lipsește cu desăvârșire, însă nu și cheful de a flirta. Mare atenție însă, fiindcă disponibilitatea asta de a flirta cu sexul opus s-ar putea să-ți creeze probleme în cuplu. Dacă ești singură însă, azi ai putea să cunoști pe cineva.

Horoscop 28 iunie 2021. Scorpion

Astrele te favorizează azi pe latura profesională și nu e exclus să ai parte de un succes nesperat. Șefii vor îți acorda mai multă credibilitate, iar proiectele tale s-ar putea materializa. Pe de altă parte, în viața de cuplu întâmpini unele probleme și va trebui să dai dovadă de multă diplomație în relația cu jumătatea ta. Nu iniția discuții azi, nu te vei putea abține de la reproșuri!

Horoscop 28 iunie 2021. Săgetător

Începe să iasă Soarele, în sfârșit, și pe strada ta. Azi vei reuși să te concentrezi în sfârșit doar asupra propriei persoane, iar în urma introspecției vei concluziona că ai nevoie, în primul rând, de o vacanță. Prietenii îți vor căuta compania, așa că veți începe să vă faceți planuri de plecare împreună.

Horoscop 28 iunie 2021. Capricorn

Nu ești în cea mai bună stare psihică și fizică, iar asta te va face să te comporți compulsiv. Vei avea tendința să te cerți cu cei din jur, să mănânci mai mult ca de obicei și, ce-i mai rău, să cheltuiești fără rost. Încearcă să te abții, în scurt timp lucrurile se vor regla în viața ta mai bine chiar decât crezi!

Horoscop 28 iunie 2021. Vărsător

Azi vei lua niște decizii importante cu privire la viitorul tău. Iar asta poate implica un nou job, o nouă relație sau… o nouă siluetă. Momentan nu te mulțumește aspectul tău fizic, iar asta se repercutează în toate laturile vieții. Încearcă să nu mai fii așa de dură cu tine, standardele după care te ghidezi sunt exagerate!

Horoscop 28 iunie. Pești

Ai noroc pe toate planurile azi, inclusiv la bani, așa că ai putea să joci la Loto. Energia de care dispui te va ajuta pe plan profesional, dar și pe plan personal. Jumătății tale nu-i va scăpa implicarea de care dai dovadă mai nou, așadar schimbarea de atitudine îți va fi răsplătită.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter