Jador, dezvăluiri tulburătoare din trecutul său: "Eram un copil nenorocit, un rău"

Publicat pe

Jador a fost acuzat nu o dată că are lipsuri mari la capitolul școală și că nu știe nici măcar să citească, însă puțin știu că artistul, care provine dintr-o familie modestă, este absolvent de facultate. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut concurentul Survivor despre copilăria și adolescența sa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De când a participat la Survivor, Jador este în atenția tuturor, simpaticul artist având un fan club uriaș. Totuși, el nu a fost scutit nici de comentarii răutăcioase, unii acuzându-l că nu știe să citească. Totul a început după ce Jador l-a rugat pe Culiță să-i citească un mesaj, după un joc de comunicare. Iată care este, de fapt, adevărul despre studiile artistului, dar și despre relația cu familia sa.

Jador, dezvăluiri tulburătoare din trecutul său: "Eram un copil nenorocit, un rău"Jador, dezvăluiri tulburătoare din trecutul său: "Eram un copil nenorocit, un rău"

Jador a făcut parte dintr-un program social

Jador a absolvit liceul la Grupul Școlar 'G.J. Cariciov' Parincea, în anul 2013. Puțini știu însă că Faimosul a afăcut parte dintr-un program social dedicat elevilor proveniți din familii cu venituri modeste. La vremea respectivă, Jador primea 180 de lei ajutor de la stat, iar asta deoarece venitul pe cap de familie nu depășea 500 de lei!

Artistul nu se mândrește cu acea perioadă, mărturisind că, în liceu, a fost exmatriculat din cauza comportamentului său neadecvat, fiind nevoit să se mute în altă parte. Jador a mărturisit, de altfel, că își dorește să fi apreciat mai mult efortul pe care tatăl lui l-a făcut pentru el în copilărie.

'Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu.

Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț', spunea interpretul într-un interviu.

Citește și: Scandal la Survivor între Zanni și Jador după eliminarea Anei Porgras: „O va lua personal'

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni: „Nu mi-a fost bine de la început”

Citește și: Fosta soție a lui Mădălin Ionescu iubește din nou! Are un iubit, la 10 ani de la divorț

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: „A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket: „Îmi asum nasul ăsta brăzdat'

„Mă mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afară din liceu că m-am bătut cu unul', a mai povestit cântărețul.

A luat BAC-ul cu 7,24

În pofida faptului că a fost un copil-problemă, Jador a înțeles în cele din urmă importanța educației pentru viitorul său. Drept urmare, artistul și-a terminat liceul și a luat și BAC-ul cu o notă decentă – 7,24. Mai apoi a venit labucurești, unde s-a înscris la facultate.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!’, a spus artistul, mândru.

Ulterior, Jador a explicat și de ce nu a citit singur mesajul primit la Survivor și l-a rugat pe colegul său Culiță… Fiind extrem de emoționat, avea ochii plin de lacrimi, iar asta l-a împiedicat să vadă scrisul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter