Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Publicat pe

Pietre prețioase în funcție de zodie. Fiecare zodie are o anumită piatră prețioasă care i se potrivește și care o va ajuta să își armonizeze energiile interioare. De asemenea, pietrele prețioase vor absorbi energiile negative. Piatra ta zodiacală poate fi mai mult decât un simplu simbol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pietre prețioase în funcție de zodie – Berbec

Ești foarte puternic și adori să deții controlul în orice situație. De asemenea, reacționezi repede la nervi și îți dorești ca toată lumea să fie la picioarele tale. Ai nevoie de mai multă diplomație atunci când interacționezi cu ceilalți, iar pentru asta îți vin în ajutor turcoazul şi cuarţul roz. În plus, ești o persoană sensibilă, dar geloasă. Pentru a-ți liniști gelozia poartă carneolul.

Pietre prețioase în funcție de zodie – Taur

Ești o persoană demnă de încredere, iar prietenii tăi apreciază foarte mult acest lucru. Totuși, ai momente în care te transformi într-o persoană rece și distantă. Dacă vrei să schimbi asta și îți dorești să ai mereu o atitudinele pozitivă, ia-ți bijuterii cu agat care să îți vină în ajutor. În plus, pentru a opri influențele negative, alege piatra Lapis Lazuli.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Horoscopul lunii mai.Zodiile ferite de probleme

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

 Pietre preţioase în funcţie de zodie – Gemeni

Îți dorești să faci mereu foarte multe lucruri în același timp, dar întotdeauna îți este dificil să te concentrezi. Pentru a-ți liniști această hiperactivitate și emotivitate poartă bijuterii cu jad şi cuarţ roz. În ceea ce privește viața sentimentală, te lași copleșit de emoții. Dacă vrei să fii mai hotărât și mai responsabil poartă turcoaz şi Ochi de Tigru.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Rac

Cel mai mult te preocupă dragostea. Știi mereu când să pui piciorul în prag și ai mare nevoie de stabilitate. Totuși, atunci când ceilalți te dezamăgesc, te transformi într-o stană de piatră. Dacă vrei să îți sporești curajul și să îți exprimi mai ușor sentimentele, ai nevoie să porți bijuterii cu hematite. Pe de altă parte, când vrei să-ţi calmezi hipersensibilitatea şi nevoia de stabilitate, apelează smarald şi onix.

 Pietre preţioase în funcţie de zodie – Leu

Adori să fii mereu în centrul atenției. În momentul în care ai impresia că teritoriul îți este în pericol, devii agresiv/ă. Acest lucru îi sperie pe cei din jurul tău. În cazul în care îți dorești să poți să fii mai tolerant/ă și sensibil/ă, poartă ametist şi cuarţ roz. De asemenea, Lapis Lazuli şi citrinul te calmează.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Fecioară

 Îți exprimi cu dificultate sentimentele, dar ești o persoană care mereu este gata să îi ajute pe ceilalți. Totuși, dacă te simți amenințat/ă, te poți întoarce împotriva tuturor. Pentru a putea să îți exprimi mai ușor sentimentele, poartă bijuterii cu acvamarin şi chihlimbar. Pentru a-ți domoli emotivitatea, poartă turcoaz şi safir.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Balanță

 Ești o fire sociabilă și îți faci foarte ușor prieteni. Totuși, nu-ți plac situațiile conflictuale și nu nici să te afirmi. Defectul tău cel mai mare este că nu poți să te decizi. Pentru a avea puterea să lupți pentru ideile tale să și fii mai încrezătoare, poartă cuarț. Pe de altă parte, Jasperul te scapă de angoasă şi turcoazul îţi ascunde emoţiile.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Scorpion

Irascibilitatea te caracterizează. Îți este foarte greu să exprimi ceea ce simți și nu te descurajezi ușor în momentele dificile. Prietenii tăi apreciază mult această energie de care dai dovadă. Dacă vrei să îți exprimi mai ușor sentimentele, acvamarinul și jadul te pot ajuta. Dacă vrei să îți limitezi energia și indiferența, poartă Lapis Lazuli.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Săgetător

Ești o persoană deschisă și optimistă. Totuși, ești și foarte visătoare și ai tendința să te rupi de realitate. Poartă granat dacă vrei să fii mai perseverent și mai realist. Pe de altă parte, pentru a reuși să îți liniștești emoțiile, apelează la citrin.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Capricorn

Ești o persoană revezvată și nu pari, la prima vedere, genul de om care să ofere siguranță. Dacă vrei să pari mai sociabil, acvamarinul și chihlimbarul te pot ajuta. Pozitivismul şi capacitatea de a te integra într-un grup le dobândeşti cu ametist şi smarald. 

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Vărsător

Ești o fire sociabilă, dar nu și foarte calmă. Ar trebui să fii mai diplomat în relații cu ceilalți. Pentru a ține în frâu lipsa de diplomație și tact, poartă bijuterii cu garnet.

Pietre preţioase în funcţie de zodie – Pești

Ești o persoană foarte generoasă, intuitivă și plină de compasiune. Totuși, ai nevoie de mai mult echilibru. Pentru a-ţi creşte curajul ai nevoie de hematite, iar pentru a nu uita limita generozităţii foloseşte ametistul, potrivit adevărul.ro.

Sursa Foto: pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter