Îl mai ții minte pe Cristi Nistor? Cum arată și ce mai face artistul, la 15 ani de la hitul "Coji de portocale"

Publicat pe

Îți mai amintești de Cristi Nistor, artistul care interpreta piesa „Coji de portocale”? S-a retras din lumina reflectoarelor și puțini știu ce mai face și cu ce se ocupă după ce s-a mutat din Capitală. Iată cum arată și cu ce se mai ocupă acum Cristi Nistor, care nu a renunțat la pasiunea lui pentru muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În anul 2006, Cristi Nistor și Simona Nae făceau furori pe piața muzicală cu hitul „Coji de portocale', o piesă care i-au propulsat în atenția tuturor. Au trecut 15 ani de la succesul de care s-au bucurat, iar Cristi Nistor s-a retras demult din lumina reflectoarelor.

Îl mai ții minte pe Cristi Nistor? Cum arată și ce mai face artistul, la 15 ani de la hitul "Coji de portocale"Îl mai ții minte pe Cristi Nistor? Cum arată și ce mai face artistul, la 15 ani de la hitul "Coji de portocale"

Mulți se întreabă ce s-a mai întâmplat cu cei doi, dat fiind că după ce „au dat lovitura' cu piesa „Coji de portoale' au intrat într-un con de umbră. Ei bine, se pare că solistul s-a retras din lumina reflectoarelor, însă nu și din muzică. El se dedică în continuare pasiunii sale.

Cristi Nistor s-a mutat din București

Artistul care a făcut senzație a plecat din București, însă mutarea în Ardeal nu a coincis și cu o reprofilare, dimpotrivă! Și-a continuat cariera muzicală și se pare că nici măcar pandemia nu-l poate convinge să renunțe la pasiunea sa. Cântărețul își petrece mare parte din timp în studio, unde se pregătește temeinic pentru momentul în care vom reveni la viața normală, când se vor organiza din nou evenimente și concerte.

'Nu m-am reprofilat, nu fac altceva, tot cu muzica mă ocup! Petrec mult timp prin studio în perioada asta. Aștept să intrăm în normal și să se dea drumul la concerte, ca să ne putem face treaba. Am și uitat de acea perioadă, de acum șase ani, a fost una destul de dificilă, dar sunt de părere că în viața fiecărei persoane sunt urcușuri și coborâșuri, nu numai a mea a fost umbrită.', a spus Cristi Nistor pentru impact.ro.

Citește și: Îți mai amintești de Simona Nae?Ce mai face la 13 ani de la unicul hit – „Coji de portocale” şi cum arată la 34 de ani

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu:„A descoperit destul de repede…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă între Pepe și Raluca, după divorț.Artistul a făcut un gest neașteptat față de fosta lui soție

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis:„Regret că nu am stat mai mult alături de ea'

Cristi Nistor nu s-a căsătorit

În ceea ce privește viața personală, Cristi Nistor este încă burlac și susține că este legat pe viață cu muzica. S-a așezat la casa lui, în Ardeal, unde și-a cumpărat o locuință, iar lucrurile pare că s-au liniștit în viața lui și momentan se pare că nu are planuri serioase de căsătorie.

'Acum sunt bine, lucrurile sunt în regulă. A fost o cădere atunci. Acum sunt așezat la casa mea, de ceva timp, m-am mutat în Ardeal, unde mi-am cumpărat casă. Aici stau și părinții mei, în Ardeal, și e bine așa cum sunt. Nu m-am însurat! Eu sunt legat pe viață cu muzica', a mai povestit arstistul.

Cristi Nistor a trecut prin momente dificile

Cristi Nistor a trecut prin momente dificile, însă nu s-a dat bătut nici măcar o clipă. El a povestit în urmă cu ceva timp prin tot ce a trecut, de la celebritate la sărăcie lucie.

„Familia mea nu a avut niciodată vreun moment de stabilitate. Când am lansat „Coji de portocale”, am început să sărăcesc pentru că drepturile piesei au fost date altcuiva. Mă simt ca şi cum nu am făcut muzică de o viaţa. Nu mai am telefon mobil.

Am fost acel om care s-a ţinut de pârghiilor vieţii, dar acum am ajuns în momentul în care trebuie să pun capăt acestor probleme.Eu dorm într-o apartament dat de pomană de o doamnă doctor. Că mor de foame este doar simbolic. Un artist poate să cânte orice, la metrou şi să doarmă tot acolo‘”, a povestit Cristi Nistor.

Reamintim că solistul a participat la Vocea României, iar parcursul său a fost unul destul de lung în concurs, până în final chiar.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter