Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: "Seamănă mai mult cu Mircea"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală. Au o relație de mai bine de 21 de ani, iar împreună au un fiu, Vlad, în vârstă de 7 ani, care urmează să meargă curând la școală. Vedeta ne-a spus câteva detalii despre micuț: cu cine seamănă, cât de greu a acceptat ideea că trebuie să părăsească grădinița, precum și cât de influențat este atunci când vine vorba despre nutriție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Din câte observ, fiul vostru îți seamănă fizic mai mult ție. Să înțeleg că echilibrul s-a creat pe latura caracterială? La fire îi seamănă lui Mircea?

Semăna cu mine foarte tare atunci când era mai mic. Nu prea mai există poze publice cu el la vârsta pe care o are și la care seamănă mult mai mult cu Mircea din punct de vedere fizic decât cu mine. La fire e încă împărțită egal treaba. (zâmbește)

Carmen Brumă: „Vlad nu a fost încântat că va merge la școală'

La toamnă, Vlăduț va merge la școală. Sunteți pregătiți? Te sperie gândul ăsta? El ce zice? E nerăbdător să-și facă prieteni și să învețe lucruri noi?

Eu sunt cea mai nepregătită dintre toți. (zâmbește) O perioadă, nici Vlad nu era deloc încântat că merge la școală. El s-a simțit foarte bine la grădiniță, așa că era firesc să respingă schimbarea, dar a acceptat ideea până la urmă, deși nu pot spune că e chiar „entuziasmat.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:”Am niște reguli de la care nu mă abat” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Mircea îți ascultă sfaturile de nutriție? Știu că și el este un împătimit al
sportului, dar, ca bărbat, poate mai are plăceri culinare vinovate…

Eu cred că oamenii care sunt împreună de mult timp împrumută unii de la alții inclusiv obiceiuri alimentare fără ca acest lucru să fie perceput.

Carmen Brumă: „Nu pot să mă plâng, nu stăm rău la capitolul alimentație'

Vlăduț are alte preferințe culinare decât tine? I-ai insuflat obiceiurile
tale alimentare sănătoase? Te întreb, fiindcă, din ce văd în jur, obezitatea infantilă este o problemă reală în România. Ai un sfat pentru mamele care se confruntă cu această problemă?

Vlad e un copil care e influențat din punct de vedere alimentar de ceea ce vede că se mănâncă în casă și de obiceiurile alimentare pe care și le-a însușit până la această vârstă. Nu pot să mă plâng, nu stăm rău la capitolul alimentație, dar e loc de mai bine. Nu am sfaturi, fiecare mamă face cum simte că e mai bine pentru copilul ei. Eu consider că un copil nu poate mânca sănătos dacă în casă nu vede același lucru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Marius Bărăgan, Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter