De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa "Dragostea din tei": "Nu a fost o decizie proastă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Moga este genul de om căruia îi place mai mult să facă, decât să vorbească. Artistul s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă, din liceu, la 19 ani compunând albumul de debut al trupei Akcent. Marius Moga ne-a vorbit despre succes și ne-a dezvăluit acum și motivul pentru care a refuzat să producă piesa „Dragostea din tei'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aș vrea să le amintim oamenilor și faptul că ai compus albumul de debut al trupei Akcent pe vremea când aveai doar 19 ani. Care a venit la pachet cu succesul peste noapte… Crezi că ai fost pregătit atunci, pentru tot ce a urmat?

Da, am compus la 18 ani „Ți-am promis și la 19 tot albumul. Cred că nimeni nu este pregătit pentru un succes de proporții, dar trebuie să nu îl lași să te acapareze. Pe mine nu m-a acaparat, am continuat să muncesc pentru visurile mele și o fac și azi. Tata m-a pregătit, cumva, spunându-mi după 6 luni de number one: „Așa, și când se termină asta, cu ce mai vii? Că iese piesa de la radio și adio!. A avut dreptate. Unii dintre noi nu se pot opri niciodată. După o vreme, nici nu mai ai voie. Cred că niciodată nu ești pregătit pentru un succes de proporții, dar trebuie să nu îl lași să te acapareze. Pe mine nu m-a acaparat, am continuat să muncesc pentru visurile mele.

De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa "Dragostea din tei": "Nu a fost o decizie proastă"/ EXCLUSIVDe ce a refuzat Marius Moga să producă piesa "Dragostea din tei": "Nu a fost o decizie proastă"/ EXCLUSIV

Marius Moga: „Am refuzat să produc piesa Dragostea din tei'

Când spun Marius Moga, îmi vin în minte cuvinte-cheie precum hituri,
Morandi, primul român care a compus pentru o trupă din afară
(Maroon5), „Micul Mozart. Ba chiar ai recunoscut că succesul îți luase
mințile, la un moment dat. Care crezi că a fost cea mai proastă
decizie din cariera ta?

Îmi luase mințile, da, fiindcă m-a făcut să îmi uit o vreme visul inițial, acela de a compune pentru artiștii din America și a fi în sesiuni cu elitele de peste ocean. Eu nu visam să fiu un artist de succes și, totuși, mă bucurăm și eram mulțumit de asta, în prima fază.

Am refuzat să produc piesa „Dragostea din Tei, din „lipsă de timp și ca să nu îmi fac singur concurență cu Akcent. Însă tot în studioul meu a fost produsă, de Bogdan Popoiag. Dar, ca să te enervez, nu a fost o decizie proastă. S-a întâmplat fix cum a trebuit, ca piesa să ajungă unde a ajuns, și eu la fel. Să te maturizezi profesional e și o capcană.

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:”A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România:”De-aia nici nu am mai intrat în alte show-uri” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:„Să nu-l plângă nimeni'

Marius Moga a refuzat să fie directorul unei case de discuri, la 21 de ani

Se întâmplă fără să-ți dai seama și nu se încheie procesul. Dacă o faci conștient, îți fură din inspirație, fiindcă nu te mai surprinzi, tu, pe tine. Trebuie mereu să rămâi cu întrebarea: oare e bine ce fac?, altfel te pierzi. La 21 de ani, mi s-a propus să fiu directorul unei case de discuri de top și am refuzat. Imatur? Poate. S-a dovedit a fi o decizie bună? Categoric.

Marius Moga: „Nu am fost milionar pasiv'

Ai avut un succes colosal, greu de imaginat pentru cei care nu te cunosc
de la început. Hituri peste hituri, notorietate, bani, faimă, zero timp
liber. Ai simțit vreodată că e prea mult? Că te simți copleșit?

Nu doar de câteva ori. Dar eu nu priveam din unghiul ăsta. Cumva, vedeam doar ce mai e de făcut, ce lipsește, ce se mai poate. Răspunsul meu a fost să mă închid, cumva, ca să fac față, cum am făcut-o de mic.

Asta a atras păreri, antipatii, etichete. Dar era normal. Nimeni nu era obligat să mă înțeleagă. Și nici eu nu eram obligat să-i fac să înțeleagă. E reciproc. Iar asta cu banii e văzută mereu că ceva wow. Nu am fost milionar pasiv și mereu am cheltuit și am reinvestit cât am avut.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter