Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public: „Să nu-l plângă nimeni”

Publicat pe

De când a aruncat bomba divorțului, Laurențiu Reghecampf nu a mai făcut nicio declarație publică. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: de ce nu mai apare antrenorul în spațiul public? Anamaria Prodan a răspuns la această întrebare și a lămurit totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat de ce este atât de discret Laurențiu Reghecampf după ce, cu doar câteva săptămâni în urmă, a aruncat o bombă în showbizul românesc: divorțul de Anamaria Prodan.

Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public: „Să nu-l plângă nimeni'Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public: „Să nu-l plângă nimeni'

Întrebată despre lipsa soțului ei din spațiul public, Anamaria Prodan a oferit un răspuns curioșilor care se întreabă unde a dispărut Reghe.

Anamaria Prodan: „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?'

Anamaria Prodan s-a arătat iritată când a fost întrebată despre lipsa soțului ei din spațiul public. Fanii cuplului se întreabă unde a dispărut acesta după ce a anunțat că divorțează de impresară, dar și acum când se ia în calcul revenirea sa la FCSB.

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:

Citește și: Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe:

Citește și: Luminița Gheorghiu a murit!

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:

Vedeta susține că soțul ei nu trebuie să demonstreze nimic nimănui, mai ales că este o persoană foarte discretă. Anamaria Prodan este o fire vulcanică și comentează informațiile apărute în presă despre ea și despre familia ei. Cu toate acestea, impresara este de acord cu discreția soțului ei.

Să apar cu Reghe? Păi, trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul că este în viață când vine pensia? Păi, am cuiva de demonstrat ceva? Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă să facă lumea poze cu el? Serios! Nu face bine el că dă un interviu pe an? Și ăla cum vrea el?', a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Stă pe milioane relaxat'

Anamaria Prodan a vorbit și despre cum își petrece timpul Reghecampf, după ce a fost întrebată despre revenirea acestuia la FCSB.

Conform impresarei, antrenorul ar avea o viață liniștită și nu i-ar păsa ce se vorbește în spațiul public despre el și despre familia lui.

Impresara l-a adus din nou în discuție pe Gigi Becali și a transmis că pe Reghe nu îl interesează de vorbele spuse de acesta.

Este în țară, pleacă la discuții afară, se întoarce, stă la ferma lui, pescuiește, merge cu Reghe jr la antrenamente, la meci, are o viață liniștită departe de circurile din oraș. O să aibă și echipă. Nu stă în ploaie Reghe, să nu-l plângă nimeni. Stă pe milioane relaxat, și nu se uită nici în gura lui Becali, nici în gura oamenilor care clevetesc! E prea mare și deștept ca să-i pese', a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după anunțul că ar divorța

Laurențiu Reghecampf are o viață foarte activă, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai apărut în spațiul public, după cum a precizat Anamaria Prodan. După o perioadă lungă de tăcere, Laurențiu Reghecampf s-a arătat revoltat de tot ce se întâmplă. Antrenorul a vorbit la GSP Live despre informațiile momentului care îi vizează familia.

Laurențiu Reghecampf nu a intrat in detalii, a subliniat doar că este antrenor, „nu circar', și nu mai dorește jigniri la adresa familiei sale.

Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile', a spus Reghe.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter