Bărbatul Rac - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Publicat pe

Când bărbatul Rac se îndrăgostește, toate nesiguranțele sale vor ieși la suprafață instantaneu. Bărbații Rac au tendința de a respecta anumite reguli de comportament și flirt, deoarece îi face să se simtă un pic mai siguri pe ei.

Zodia Rac începe pe data de 22 iunie, și se încheie pe data de 22 iulie.

 Ceea ce nu reușește să realizeze adesea este faptul că are multe de arătat și oferit. Bărbatul Rac este plin de compasiune și sensibil și ar trebui să-și arate latura emoțională. Partenerul potrivit va înțelege acest lucru imediat.

Sexualitatea bărbatului Rac

El ar putea avea o problemă reală cu inițiativa și cu dorința sa sexuală. Deși și-ar dori foarte mult să fie cel mai bun iubit de pe planetă, pare să aibă probleme să-și arate talentele în lumea reală. 

Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Cel mai important lucru de reținut aici este că nu există o satisfacție sexuală reală pentru acest bărbat fără emoție. Deși rareori va recunoaște acest lucru, adevărul este că este incapabil să aibă relații intime dacă nu simte ceva pentru persoana respectivă.

 El trebuie să simtă dragoste, să aibă contact vizual și are nevoie de un partener care apreciază latura emoțională.

Bărbatul Rac în relații

Un bărbat Rac este sensibil la emoțiile partenerului său și are nevoia de a se conecta la un nivel profund. Dacă are traume din copilărie, există șansa să-i fie prea frică să se deschidă chiar și cu partenerul aparent perfect.

 Nu-i place conflictul și va rămâne calm în majoritatea situațiilor de nervi. Când este iritat de ceva, probabil că nu va spune nimic, dar înghițirea emoțiilor negative ar putea să-l îmbolnăvească, deci este important pentru un Rac să găsească un partener care să îl susțină în a se exprima.

 El este tandru și grijuliu, probabil că nu va uita niciodată ziua de naștere a partenerului său și ar putea plictisi unele dintre semnele zodiacale. 

Dacă cineva vrea o aventură de noapte sau o relație strict fizică, fără alte implicații emoționale, cu siguranță bărbatul Rac nu este o alegere bună. 

Poți avea încredere în bărbatul Rac?

Cel mai simplu răspuns este – da. Poți avea încredere în bărbatul tău Rac. Confundă din când în când intimitatea cu necinstea și are nevoia excesivă de a se proteja de lumea exterioară păstrând secrete, dar când va decide să lase pe cineva în lumea sa, va împărtăși aproape totul cu acea persoană. 

Dacă spune o minciună, de obicei va fi vorba despre un lucru mic care le-ar putea aduce beneficii amândurora. O minciună tipică a lui implică de obicei un cont secret de economii. 

Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

În afară de asta, el nu este predispus la înșelat sau la nevoia disperată de face o schimbare constantă de peisaj.

Întâlnirile cu bărbatul Rac

El te va duce la un restaurant fin, de familie, unde mâncarea este minunată. Nu are nevoie de decorațiuni sau de imagini fanteziste pentru a-și impresiona partenerul. 

În funcție de situație, se va simți perfect cu o plimbare romantică, un restaurant confortabil sau o cină acasă.

 Acesta este un bărbat căruia îi place să gătească și chiar dacă nu are obiceiul să facă acest lucru, cu partenerul potrivit ar putea să se bucure de o întâlnire romantică în bucătărie. 

Întâlnirea cu el nu este aventuroasă, dar poate fi minunată, romantică și confortantă. 

Cum să înțelegi bărbatul Rac

El poate părea slab din cauza laturii sale emoționale și este important să realizezi dacă poți să fii un om cu o latură sensibilă accentuată. 

Această latură  poate fi interpretată greșit în general. Racul are întotdeauna o problemă familială de rezolvat și acceptat, pozitivă sau negativă, și este întotdeauna cel mai bine să aruncăm o privire asupra relației sale cu mama lui pentru a-l înțelege mai bine. 

Când este bine crescut, cu un sentiment stabil de siguranță, acesta este un bărbat pe care și-l dorește alături pe cineva cu care să întemeieze un cămin ca în povești, unde dragostea, afecțiunea și înțelegerea să primeze. 

Bărbatul Rac – compatibilități 

Fecioara și Rac

Fecioarele sunt o potrivire excelentă pentru un bărbat Rac. Cele două semne se pot îndrăgosti ușor datorită sentimentului puternic de sine și încredere al Fecioarei. Este un partener bun pentru un Rac care poate fi ușor cuprins de emoțiile sale.

În plus față de caracterul puternic al Fecioarei și atitudinea stăruitoare , Racii sunt oameni perspicace. Acest lucru completează bine instinctele de îngrijire ale Racului, la fel cum o Fecioară vrea să ajute persoana pe care o iubește.

Prin urmare, cele două semne se potrivesc bine numai pentru aceste caracteristici. Cu toate acestea, există mai multe – o Fecioară este, de asemenea, o persoană foarte practică, care poate ajuta la ținerea sub control a urcușurilor și coborârilor emoționale ale unui Rac.

Taur și Rac

Taurii sunt semne complicate, la fel ca Racii. Cele două zodii se înțeleg bine, deoarece ajută la echilibrarea reciprocă. În plus, amândoi sunt ființe incredibil de romantice.

În plus, taurii sunt ființe pasionate, care ajută la completarea stărilor intense ale unui Rac – în toate domeniile vieții sale, dar mai ales în dormitor și în special când este îndrăgostit. Sexul este important pentru un Rac căruia îi va plăcea să fie alături de cineva care se potrivește senzualității lor în intimitate.

Capricorn și Rac

Femeia Capricorn poate fi o potrivire bună pentru bărbatul Rac datorită naturii lor generoase.

În plus, sunt și isteți, ceea ce îi ajută să țină sub control stările de spirit ale unui bărbat Rac, chiar și atunci când sunt îndrăgostiți. Deși pot fi încăpățânați, și acest lucru poate fi un lucru bun pentru un Rac.

Capricornilor le place să fie și îndrăgostiți, ceea ce este benefic pentru un Rac. Cele două semne vor descoperi că natura optimistă din partea Capricornului și natura romantică din partea Racului, reprezintă o bază bună pentru o relație plină de iubire. 

Scorpion și Rac

Scorpionul este un semn zodiacal de foc. Cele două semne – Racul și Scorpionul – pot funcționa împreună în ciuda sensibilităților lor. Acest lucru se datorează modurilor la fel de intuitive ale Scorpionului care pot aborda problemele pe care le are un Rac înainte ca acestea să devină copleșitoare.

Sunt, de asemenea, oameni incredibil de devotați. Vor să fie alături de oameni despre care știu că vor și ei la rândul lor alături de ei, în momentele grele.

Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

În cele din urmă, ambele semne tind să fie și ființe raționale. Acest lucru poate părea ciudat uneori, având în vedere că și Scorpionii sunt oameni foarte pasionali, dar au totuși rațiunea la purtător mereu. Pentru un Rac, acest lucru îi ajută să rămână îndrăgostiți, deoarece le oferă o stabilitate pe care o doresc.

Pești și Rac

Când un Rac și un Pești se întâlnesc într-o relație, se pot îndrăgosti cu ușurință datorită faptului că o femeie Pești este un partener dedicat și generos. Prin urmare, cele două semne pot avea un parteneriat lung și sănătos, deoarece Racul răspunde bine la siguranța pe care zodia Pești i-o poate oferi.

Peștii au un temperament uniform, care este dispus să tolereze multe, ceea ce este o veste minunată pentru un bărbat Rac.

Sursă foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter