Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri: "Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos"

Publicat pe

Fulgy s-a răzgândit și vine cu un nou mesaj neașteptat! După ce l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, fiul Clejanilor a revenit la sentimente mai bune. Mai mult, el chiar îi dă dreptate jurnalistului, susținând că este o „amenințare mondială'. De asemenea, a făcut declarații șocante despre experiența pe care a trăit-o cu substanțele interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos a susținut că „fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur', având în vedere comportamentul său imprevizibil. În timp ce emisiunea se derula pe post, Fulgy a răbufnit după observațiile făcute la adresa lui și l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos.

Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri: "Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos"Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri: "Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos"

Fulgy, către Capatos: „Ești cel mai inteligent om de televiziune din România'

Acum, Fulgy a revenit la sentimente mai bune, având chiar numai cuvinte de laudă la adresa prezentatorului. Mai mult, el i-a spus lui Capatos să nu bage în seamă reacțiile pe care le-a avut la adresa lui.

„Capatos, mă frate, când mai faci un copil eu o să fiu nașul la copilul tău, o să fie darul meu de 1 milion de euro. Ești cel mai inteligent om de televiziune din România. Îți dau 1 milion de euro acum cash… Să nu te iei niciodată după stările în care eu reacționez la tine', i-a transmis Fulgy lui Dan Capatos.

Citește și: Fulgy a ajuns să fie păzit de patru bodyguarzi:”Să nu mă supere cineva, că sunt în stare de orice!”

Citește și: Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy:„Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale.Cum se înțeleg cu Yasmine

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Fulgy: „Am început să mă ocup de mine'

Fulgy i-a lăudat și munca lui Captos, modul în care moderează emisiunile. Fiul Clejanilor i-a dat dreptate omului de televiziune, susținând că nu este doar amenințare publică, ci una mondială. Fulgy a mai ținut să sublinieze că „acum se ocupă de el' și că nu va mai fi cazul să existe astfel de ieșiri nervoase.

„Te iubesc, ai dreptate, îți faci emisiunea impecabil, ești un exemplu pentru mine, iar eu nu sunt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții, dar nu voi, ceilalți, dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine', a mai spus fiul Clejanilor.

Fulgy: „Nu vreți să știți ce înseamnă să fii legat ca Iisus Hristos'

Fulgy a trecut prin clipe cumplite și a vorbit deschis despre ele, amintind chiar despre un episod în care a stat legat de pat.

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă drogați pentru că Dumnzeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu drogați. Spuneți NU drogurilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei.

Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună', a mai transmis Fulgy.

Dan Capatos: „Cu Fulgy trebuie făcut ceva la modul serios'

În emisiunea trecută, Dan Capatos a subliniat că Fulgy a devenit un pericol public din cauza acțiunilor pe care le face în ultima perioadă și că ar trebui acționat cât mai repede în cazul lui.

„Dacă se mai îndoia cineva de faptul că atunci, la momentul acela în care a ieșit scandal, când ziceam eu că ne-a mințit Ioniță că ar fi sunat la Poliție, cred că ce veți vedea în seara asta va fi de natură să vă convingă definitiv, deși comunicatul Poliției vi l-am și citit, ștampilat și semnat, așa cum îl voia Ioniță, era fără echivoc. Duminică, 4 iulie, în jurul orei 23:30, Ioniță a apelat din nou serviciul de urgență 112 și a spus că a fost bruscat de către fiul său. Se pare că Fulgy i-a dat un pumn. Indiferent de retorica lui Ioniță și a Vioricăi, cum că „e puiul nostru, trebuie să-l apărăm’, cu Fulgy trebuie făcut ceva la modul serios.

E atât de imprevizibil de la o oră la alta, și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul. Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește, dar dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent ne apreciază sau nu, cum de altfel spunea și aici că-și apreciază familia și-l face „băi, lăutare’, adică de la un minut la altul se schimbă’, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter