Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy: „Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare”

Publicat pe

Ramona Manole a mărturisit că este constant amenințată de către Fulgy. Fiica lui Ioniță de la Clejani se teme pentru fiicele sale. În acest context, Viorica de la Clejani i-a luat apărarea lui Fulgy în ceea ce privește amenințările acestuia la adresa Ramonei. Ulerior, fiica lui Ioniță a reacționat la spusele Vioricăi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ramona Manole a fost invitată în platoul emisiunii Acces Direct, unde a povestit că Fulgy o sună constant pentru a o amenința și jigni. Fiica lui Ioniță de la Clejani a cerut chiar un ordin de protecție pe numele lui tânărului după ce a primit amenințări cu moartea din partea acestuia.

Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy: „Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy: „Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'

Ranona de la Clejani a mărturisit că nu se teme pentru viața ei, ci pentru cea a fiicelor sale, asta pentru că în mesajele pe care i le trimite, Fulgy îi spune că îi va face râu atât ei, cât și fetițelor sale. Fulgy acționează în acest fel pentru că ar fi nemulțumit de faptul că Ramona s-ar fi folosit de numele familiei lui pentru a avea parte de succes în lumea muzicii.

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții:'Am fost internat'

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:”Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat”

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:„Mi-au spus că voi rămâne desfigurat'

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc'

Ramona Manole se teme pentru viața fiicelor sale din cauza lui Fulgy

Teama fiicei nelegitime a lui Ioniță de la Clejani s-a intensificat după ce Fulgy a postat mesaje pe rețelele sociale în care transmitea că oferă o sumă impresionantă de bani tuturor internauților pentru a-i face rău Ramonei Manole. Tot în acest context, fiica lui Ioniță a mai spus că nu mai speră la iubire și acceptare din partea tatălui, dar își face griji serioase pentru fiicele sale.

Internauții au lăudat-o pe Ramona Manole pentru curajul de a da cărțile pe față. La puțin timp, Viorica de la Clejani a dorit să își spună și ea părerea în ceea ce privește dezvăluirile făcute de Ramona. Aceasta a postat un videoclip pe TikTok în care a făcut trimire la fiica lui Ioniță, dându-i pseudonimul Lia, potrivit spynews.ro.

Reacția Vioricăi de la Clejani după dezvăluirile Ramonei Manole

Viorica de la Clejani i-a transmis Ramonei Manole că ar trebui să mai studieze, în loc să apară pe la televizor, pentru că nu are voce deloc.

Era odată ca niciodată o cântăreață pe nume Lia. Ea era foarte boccie, nu știa să cânte nimic și mai era și urâtă, săraca. Ce credeți că făcea Lia? Se ducea pe la televiziuni și se plângea că o omoară Fulgy, că o amenință Fulgy. Băi, Lio, pune mâna și studiază, lasă-ne cu balivernele tale, cânți prost, sora mea', a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Ramona Manole nu a rămas indiferentă la spusele Vioricăi de la Clejani și  a mărturisit că toți membri familiei Clejanilor ar consuma substanțe interzise.

Ramona Manole: „În loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare…'

Ramona Manole a fost afectată de spusele Vioricăi de la Clejani, așa că a dorit să-i dea replica soției tatălui ei. Aceasta a scris pe Facebook că pe Viorica ar trebui să nu o mai preocupe viața ei, ci să îl ducă pe Fulgy la dezintoxicare. De asemenea, fiica lui Ioniță a mai completat spunând că și Viorica de la Clejani ar consuma substanțe interzise.

Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto… și tu ești drogată', a scris Ramona Manole pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter