Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Mi-a spus că el umblă după altele”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf, în momentul în care a început o relație cu Anamaria Prodan, era căsătorit cu Mariana Pfeiffer de 13 ani. Recent, impresara a dezvăluit, având în vedere zvonurile legate de faptul că soțul ei ar avea o amantă, că fosta soție a lui Reghe a încercat să o avertizeze și să-i spună că acesta nu este un bărbat fidel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimele săptămâni, pe prima pagină a ziarelor a fost divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, asta după ce antrenorul a confirmat despărțirea, printr-o declarație scurtă și succintă. Totuși, Anamaria Prodan a negat cu vehemență existența unui potențial divorț. În cadrul unui interviu pentru GSP Live, impresara a făcut mai multe dezvăluiri legate de relația pe care o are cu soțul ei.

Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Mi-a spus că el umblă după altele'Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Mi-a spus că el umblă după altele'

Înainte de a trăi o poveste de dragoste cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut o căsnicie de 13 ani și doi copii, o fetiță care s-a stins din viață de mică și pe Luca. Acum, impresara a dezvăluit că femeia a avertizat-o că Reghe nu este un bărbat fidel și că are obiceiul să se refugieze în brațele altor femei.

Citește și: Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe:„S-a spus că avem relații cu swingeri'

Citește și:Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Citește și: De ce nu se va mai întoarce Madga Vasiliu în România:„Sunt legată de Italia'

Citește și: Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul:„Relația noastră e…'

Mariana a avertizat-o pe Anamaria Pordan în legătură cu Reghe

Anamaria Prodan spune că atât ea, cât și Reghe au dus divorțul dintre acesta și Mariana Pfeiffer cu demnitate. Impresara a dezvăluit că, la vremea respectivă, ea a încercat să vorbească cu fosta soție a actualului ei soț. În acest context, Mariana Pfeiffer a avertizat-o pe Anamaria Prodan că Laurențiu Reghecampf are obiceiul să umble după alte femei.

El a trecut printr-un divorț urât despre care nu am vorbit niciodată și pe care l-am dus cu demnitate amândoi. Eu am tăcut și am încercat să vorbesc atunci cu soția lui Reghecampf care îmi spunea: 'Vai, vezi că e așa, că e pe dincolo… Că umblă'. Mie nu mi s-a întâmplat și eu i-am spus lui Laurențiu atunci: 'Trebuie să știi să gestionezi succesul, banii, averea și în primul rând imaginea'. Imaginea este cel mai important lucru pe care îl are la vedere, pentru că nimeni nu o să-ți umble în cont să vadă câți bani ai. Laur încă este un copil, pentru că are un suflet pur și se deschide în fața tuturor. Da, Laurențiu e milionar. Familia asta nu are cum să fie vai de mama ei niciodată', a spus Anamaria Prodan pentru GSP Live.

Anamaria Prodan: „Laurențiu este soarele acestei familii'

Cu toate că în mediul online au apărut fel și fel de informații cu privire la divorțul lor și la faptul că Reghe ar avea o amantă, Anamaria Prodan nu se dă bătută și susține că soțul ei nu ar înșela-o și nu ar da din banii copiilor lui.

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut.

Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen – să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste', a mai spus Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter