De ce nu se va mai întoarce Madga Vasiliu în România: „Sunt legată de Italia”

Publicat pe

Magda Vasiliu a plecat din România în anul 2017 în momentul în care fiul ei, care avea 7 ani la acea vreme, a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. Vlad se simte bine acum, dar fosta prezentatoare de la Prima TV nu are de gând să se întoarcă în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În momentul în care a aflat că Vlad suferă de cancer osos, Magda Vasiliu a renunțat la tot și s-a mutat în Italia pentru a face tot ce-i stă în putință să salveze viața fiului ei. Vlad, în vârstă de 11 ani, a fost tratat de medicii italieni, iar acum starea lui de sănătate este mult mai bună. Însă, Magda Vasiliu nu vrea să se întoarcă în România pentru că fiul ei mai are nevoie de controale.

Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia. Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă', a mărturisit Magda Vasiliu pentru okmagazine.ro.

De ce nu se va mai întoarce Madga Vasiliu în România: „Sunt legată de Italia'De ce nu se va mai întoarce Madga Vasiliu în România: „Sunt legată de Italia'

Magda Vasiliu nu vrea să se întoarcă în România

Magda Vasiliu locuiește în Italia doar alături de fiul ei, după ce s-a despărțit și de cel de-al treilea soț. Totuși, chiar dacă nu se gândește să se întoarcă în România prea curând, fosta prezentatoare TV spune că îi este dor de orașul Sibiu, de prietenele ei, dar și de colegii de la Prima TV.

„Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general.

Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit', a mai mărturist Magda Vasiliu.

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului'

Citește și: Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana:„Gata povestea tristă'

Citește și: Cine este Antonio Pican.E logodit cu o artistă de la noi

Magda Vasiliu: „Există încă un risc de recidivă'

Starea de sănătate a lui Vlad este una bună acum, însă merge des la controale pentru că există riscul ca boala să recidiveze. Totuși, Vlad este un băiat puternic și a învins toate obstacolele. Magda Vasiliu spune că nu își amintește ca acesta să fi plâns vreodată.

Vlad a împlinit 11 ani pe 17 februarie. Sperăm să fie cât mai puţine obstacole în viaţa lui, pentru că deja a învins o mulţime. Acum e bine, facem controale des, pentru că există încă un risc de recidivă. Vlad este un copil foarte puternic, extrem de încăpăţânat şi voluntar, care a tratat boala cu seninătate. Eu nu mi-l aduc aminte să plângă. Va mai avea de urmat controale medicale şi o operaţie de alungire a piciorului, atunci când medicii de la Roma o vor decide', a mai spus fosta prezentatoare TV.

Magda Vasiliu nu are de gând să se mai căsătorească

În ceea ce privește viața sentimentală, Magda Vasiliu a fost căsătorită de trei ori, însă nu a fost să fie cu niciunul dintre partenerii ei. Având în vedere experiențele prin care a trecut, fosta știristă spune că nu s-ar mai căsători și pentru a patra oară chiar dacă ar întâlni un bărbat pe care să-l considere sufletul ei pereche.

„Nuuu (n.r. m-aș mai căsători)!!! Pentru că am realizat de-a lungul celor trei mariaje ale mele că lucrurile se schimbă faţă de cum sunt la început. Probabil din vina ambilor parteneri. Sau nu. Dacă poţi accepta asta, probabil că rămâi în relaţia respectivă, trăind de multe ori în compromis. Dupa experienţa trăită cu Vlad, nu-mi doresc decât linişte pentru a-l putea creşte', a mai povestit Magda Vasiliu pentru sursa citată anterior.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă