Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana: „Gata povestea tristă”

Publicat pe

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, s-a arătat surprins de despărțirea dintre fiul său și Georgiana și este de părere că următoarea iubită trebuie să fie mai înțelegătoare. Tatăl manelistului a făcut mai multe dezvăluiri legate de fosta relație a fiului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminat de la Survivor 2021, Jador a mai avut parte de o pierdere, și anume relația cu Georgiana, marea sa iubire. După spusele tatălui său, cei doi s-ar fi despărțit înainte de Sărbătorile de Paște.

Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana: „Gata povestea tristă'Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana: „Gata povestea tristă'

După aflarea veștii, tatăl manelistului a dat câteva detalii din culisele despărțirii fiului său de femeia pe care o iubea. Jador nu le-a spus părinților că nu mai formează un cuplu cu Georgiana chiar de la bun început.

De Paşti, da, e adevărat, nu au venit împreună la noi. Dar nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă, fiindcă ea lucrează în presă, deci la foc continuu. Pe de altă parte, ştiţi cum stă treaba cu tinerii, nu? Iubire mare, pasiuni înflăcărate. Şi, dacă mai adăugăm şi un strop de gelozie, gata povestea tristă!', a dezvăluit Romeo Dumitrache pentru impact.ro.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:

Citește și: Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe:

Citește și: Denisa Jurcan de la Insula Iubirii se mărită!

Citește și: Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală:

Mai mult, tatăl lui Jador a mărturisit că fiul său nu acceptă sfaturi în dragoste de la nimeni și că ei, părinții lui, nu s-au amestecat niciodată în viața amoroasă a fiului lor și că nu o vor face nici acum.

Oricât mi-aş dori acest lucru, deşi vă spun sincer că nu e cazul întotdeauna, Jador e mult prea stăpân pe viaţa sa pentru a mai primi sfaturi pe teme de iubire. Nu ne-am amestecat niciodată, nu cred că o vom face nici acum. El ştie cel mai bine ce are de făcut pe partea asta, fiindcă e vorba în cele din urmă despre viaţa lui!', a spus tatăl manelistului.

Romeo Dumitrache: E tânăr, are toată viaţa înainte

Tatăl lui Jador spune că, de când fiul lui a devenit cunoscut, multe fete îi fac propuneri și îi aruncă priviri: „Jador şi-a făcut un nume, aşa cum a ştiut el mai bine. Ca atare, mă aştept să primească ocheade, semnale sau tot felul de propuneri din toate părţile. E tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte'.

„Ca atare, sunt sigur că va fi atent la ce va culege de azi înainte. Sunt sigur că se va uita şi în stânga, şi în dreapta, că-şi va arunca ochii şi peste gardul vecinului, cum se mai spune la noi, în popor', a mai spus tatăl lui Jador.

Romeo Dumitrache a oferit și câteva sfaturi pentru fetele care visează să îi fure inima lui Jador, mărturisind că fiul său nu este tocmai ușă de biserică, mai ales că este celebru. Astfel, fata care vrea să îl cucerească trebuie să îi ofere libertate, altfel îl va pierde.

După mine, cea care va reuşi să-i cucerească definitiv inima va trebui să aibă răbdare. Da, răbdare, fiindcă Jador va bate la multe porţi, va stârni multă pasiune. E băiatul meu şi îl cunosc bine. Cea care va dori să fie la dreapta sa va trebui să ştie să-i ofere şi puţină libertate'.

Dacă îl va îngrădi, îl va pierde. Va trebui să-i ofere ceva spaţiu, poate chiar mai mult ca de obicei! Aşa simt! Jador îşi iubeşte foarte mult jobul său, muzica. Dar asta implică şi notorietate. Şi, uneori, vine la pachet şi cu derapaje!', a mărturisit Romeo Dumitrache.

Jador a renunțat la Asia Express

Anul trecut, Jador a participat la castingul pentru noul sezon „Asia Express' de la Antena 1, care va începe în Turcia.

Deși a trecut cu bine peste toate probele, Jador a fost nevoit să renunțe din cauza unor probleme de sănătate: „Vreau să mă duc la Asia Express, ar fi trebuit să merg chiar anul ăsta probabil. Ar fi trebuit să mă duc la Asia Express că am dat castigul de acum doi ani. Am fost, m-au cunoscut oamenii, le-a plăcut foarte mult de mine. Ar fi trebuit să vin, dar am plecat la Survivor România'.

După ce a renunțat la Asia Express, problemele de sănătate continuă să existe pentru Jador și ar putea chiar să ajungă pe masa de operație. După ce și-a rupt meniscul, recomandarea medicilor a fost operația, dar artistul o amână cât de mult poate, din teamă.

Stau prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Când stau în picioare mult, mă taie așa la genunchi. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu, merg la spital. E rupt în trei locuri. M-a sunat Dorian să-mi zică să mă operez la doctorul lui'., a mai precizat Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter