Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel s-au agravat după infectarea cu COVID: ”Merg în fiecare săptămână la spital”

Publicat pe

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel s-au agravat, după ce a fost infectat cu COVID-19. Marele actor a mărturisit cum i-au fost afectate problemele de sănătate mai vechi, dar și ce tratament urmează de acum înainte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La aproape trei săptămâni după ce a fost externat din spital, Alexandru Arșinel poveștește că încă se luptă cu efectele lăsate de COVID-19. Marele actor este nevoit să meargă în continuare la spital pentru oxigen. Aflat la vârsta de 82 de ani, Alexandru Arșinel se consideră norocos că a reușit să facă vaccinul anti-covid, iar asta l-a ajutat să aibă simptome mai ușoare ale bolii.

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel s-au agravat după infectarea cu COVID: 'Merg în fiecare săptămână la spital'Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel s-au agravat după infectarea cu COVID: 'Merg în fiecare săptămână la spital'

Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului', a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.

Alexandru Arșinel a fost operat în 2013, când i s-a făcut un transplant de rinichi. Actorul spune că urmează două tratamente în prezent, unul pentru funcționarea rinichiului, dar unul pentru îndepărtarea efectelor COVID. Alexandru Arșinel susține că nu mereu aceste tratamente îi fac bine.

Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!', a mai declarat marele actor.

Citește și: Ce i-a salvat viața lui Alexandru Arșinel, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar și cu vaccinul făcut: „A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli”

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu: „Este un mister cum a murit”

Citește și: Alexandru Arșinel, la 8 ani de la transplantul de rinichi care i-a salvat viața: „Am luat dorinţa de a trăi de la acel tânăr!”

Citește și: Alexandru Arșinel, reacție cutremurătoare după ce a fost pus la zid pentru pensia uriașă: „Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela…'

Alexandru Arșinel a vrut să renunțe la scenă

Marele actor a povestit că a fost la un pas să renunțe la scenă după problemele de sănătate pe care le-a avut din cauza COVID-19. Alexandru Arșinel a fost de două ori internat în spital din cauza virusului.

Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc. E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise! (…)

M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă. În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. COVID-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat!', a mai declarat Alexandru Arșinel pentru sursa mai sus menționată.

Pe 4 iunie, marele actor împlinește 82 de ani și s-a gândit ca ziua de naștere să o petreacă la munte. Deja mă gândesc să mă retrag la munte. Am vorbit acolo pentru o doză proaspătă de oxygen, de care am mare nevoie. Norocul meu e că se găseşte, din plin, la diverse cote. Va trebui să-mi încarc bateriile, fiindcă vom avea treabă cam toată vara, la Grădina din Herăstrău. Doar vremea să ţină cu noi!', a spus Alexandru Arșinel.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter