Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe: „Am zis că nu mai vreau...”

Publicat pe

Jador a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România, fiind de mai multe ori ales favoritul publicului. Totuși, din cauza accidentării grave la picioar, acesta a părăsit competiția. Cântărețul a povestit ce l-a convins să participe la Survivor, având în vedere că inițial nu a vrut să facă parte din emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost desemnat de mai multe ori favoritul publicului, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România. Din nefericire, acesta s-a accidentat grav pe unul dintre traseele din Republica Dominicană și a fost nevoit să se întoarcă în țară.

Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe: „Am zis că nu mai vreau...'Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe: „Am zis că nu mai vreau...'

Jador s-a decis să facă un podcast dedicat exclusiv experiențelor de la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D. Podcastul lui Jador se numește „Povestea din spate', iar prima lui invitată a fost nimeni alta decât Roxana Ghiță.

În cadrul episodului, Jador a dezvăluit cum de s-a decis să participe la Survivor România. Cântărețul a spus că, inițial, nu și-a dorit să plece în Republica Dominicană, însă s-a răzgândit la scurt timp. Totuși, când a mers la interviu, Jador a fost speriat de performanțele sportive ale colegilor lui.

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor:„Te-am luat după gât și…'

Citește și: Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare.S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

Citește și: Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Încerca să mă cumpere'

Ciește și: Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit.Cine este bărbatul din viața ei

De ce a participat Jador la Survivor

Jador a vorbit în cadrul primului episod al podcastului său de pe YouTube despre motivul pentru care a participat la Survivor România. Cel care i-a propus să participe a fost managerul lui, dar Jador l-a refuzat. Totuși, pe motiv că din cauza pandemiei de coronavirus nu mai avea nici evenimente la care să cânte, Jador a spus să dea o șansă acestei experiențe.

Să îți zic sincer, mă suna menagerul meu și spune: vrei să te duci la Survivor? Și i-am zis: Nuuu! Ce să caut eu acolo? Hai, bă, că uite… Și zic: nu, nu mă duc nici dacă… Și mi-a zis: uite, e un proiect tare, noi nu avem cântări, e pandemie, du-te dacă vrei, decizia e la tine. M-am gândit și am zis, hai să mă duc, și așa nu sunt cântări, ce fac acasă.

Și m-am dus acolo (n.red. la interviu), și l-am văzut pe Cosmin al meu, când am văzut cum aleargă, am zis că nu mai vreau', a povestit Jador, fost concurent Survivor România.

Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor

Un subiect mult discutat la Survivor România a fost cel legat de furtul mâncării. Toată lumea știe câte certuri au fost între Zanii și Elena Marin pe această temă. Totuși, Jador a dezvăluit că mai sunt și alte persoane care fură mâncare la Survivor România. Discuția a fost deschisă de Jador când a întrebat-o pe Roxana Ghiță dacă a furat ceva la Survivor.

Da, recunosc, am furat niște napolitane. Era noapte, m-am trezit pe la 4 dimineața am intrat în cabana unde dormea doctorul, și le-am luat de acolo când nu mă vedea nimeni. Voi, (n.r. referindu-se la Faimoși), oricum ați furat mai mult’, a spus Roxana Ghiță.

Zanni și Culiță sunt șefi la furat. Culiță este șeful Survivor din toate sezoanele, nu doar la mâncare ci la tot ce a făcut acolo. Și nu s-a hrănit doar pe el, a hrănit pe mulți‘, a spus Jador.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter