Survivor 2 iulie. Băieții le jignesc grav pe fete: "Nivelul lor este..."

Publicat pe

Survivor România 2 iulie. Șase concurenți au mai rămas în competiție și se vor lupta pentru a ajunge în marea finală. Războinicii și Faimoșii au început deja jocurile individuale, iar prima zi a fost câștigată de Marius Crăciun care a făcut o nominalizare spre eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

O nouă ediție Survivor România se va vedea astăzi la Kanal D. În ediția anterioară, cei șase concurenți rămași în competiție au avut prima zi a jocurilor individuale, care a fost câștigată de Marius Crăciun și a propus-o spre eliminare pe Elena Marin.

Survivor 2 iulie. Băieții le jignesc grav pe fete: "Nivelul lor este..."Survivor 2 iulie. Băieții le jignesc grav pe fete: "Nivelul lor este..."

Competiția este aproape de final, iar tensiunea este din ce în ce mai mare între concurenți. Ba chiar a început să se nască un conflict de interese între fete și băieți.

Survivor România 2 iulie. Conflict între fete și băieți

Un conflict ia naștere între fetele și băieții rămași în competiția Survivor 2021. Marius Crăciun a spus despre fete că au un nivel sub mediu și că ei, băieții, sunt avansați.

„Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților este undeva la avansați', a spus Marius Crăciun.

Citește și: Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor:

Citește și: Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor.

Citește și: Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul:

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii.

Zanni: Noi suntem foarte bune. Diferența dintre noi și băieți erau în secunde. Dacă nu erau secundele alea…'. Sunt amuzante, frate.

Andrei a atacat-o în mod direct pe una dintre concurente: „Maria a jucat de fiecare dată cu cele mai slabe fete. Normal că vezi o diferență și încerci cumva să te simți'.

Pe de altă parte, Maria spune că nu este de acord cu poziția băieților și că este meritul lor că au ajuns până în acel punct al competiției.

Eu spun că nu e chiar așa. Că e meritul nostru că am ajuns până aici', a spus Maria Chițu.

Iar Elena Marin, ca o adevărată luptătoare, spune că își dorește să intre cu fiecare pe traseu pentru a le demonstra că poate: „Îmi doresc să intru cu fiecare pe traseu, astfel să le aduc acea frustrare de care vorbesc că au în momentul de față'.

Survivor România 2 iulie

Astăzi, 2 iulie, concurenții de la Survivor România vor avea a doua zi de jocuri individuale. Ca și în ediția precedentă, câștigătorul zilei va face o nominalizare spre eliminare.

„Atenție maximă și concentrare 100% din partea tuturor. Ambiție, hotărâre, determinare. Cel mai rapid, cel mai bun, cel mai focusat să câștige!', le-a transmis prezentatorul emisiunii.

Elena Marin este prima concurentă care a fost propusă spre eliminare de Marius Crăciun, câștigătorul primei zile de jocuri individuale.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă