Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii. Ce tratament a făcut

Publicat pe

Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Fiică Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a filmat pe patul unei clinici din București, cu perfuzia în mână. Aceasta le-a explicat urmăritorilor ei de pe Instagram care este motivul pentru care a apelat la o astfel de intervenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor, însă, din fericire, nu este vorba de nimic grav. Fiică Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor. Aceasta s-a filmat pe patul unei clinici din București, cu perfuzia în mână și a publicat imaginile la secțiunea Story a rețelei sociale.

Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii. Ce tratament a făcutMargherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii. Ce tratament a făcut

Margherita de la Clejani a mărturisit că a mers la respectiva clinică pentru o terapie de revitalizare, spunând că fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie.

Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine, substanțe atât de necesare corpului nostru pentru a ne simți revigorați și revitalizați. Mă simt foarte bine. Nu doare deloc și cred că fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie', a explicat Margherita de la Clejani.

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea.Poliția s-a autosesizat după ce a fost filmat la volan, fără permis

Citește și: Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea:”Fiind sub influența alcoolului…”

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea Burlacul.Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Margherita de la Clejani, trimisă în judecată

Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată, tânăra fiind pusă sub acuzare în cadrul unui proces penal, după ce a produs un accident de circulație în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Potrivit documentelor oficiale, Margherita a fost trimisă în fața judecătorilor și, după cum scrie în lege, chiar riscă să meargă la inchisoare pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe', potrivit WOWbiz.ro.

Deși dosarul a fost înregistrat săptămâna trecută la Judecătoria Sectorului 4, data primei înfățișări încă nu a fost afișată. Teoretic, potrivit Codului Penal, orice persoană care conduce sub influența substanțelor interzise riscă pedeapsa cu închisoarea și ar putea petrece între 1 și 5 ani în spatele gratiilor. Cu toate acestea, Margherita pare să aibă noroc, având în vedere că procurorii i-au încadrat fapta la articolul 336, alin. 2 din Codul Penal. Astfel, fiica Clejanilor s-ar putea alege doar cu o amendă prevăzută pentru persoanele care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Fulgy neagă că a fost internat la o clinică de reabilitare

La aproape o lună de la scandalul cu droguri, Fulgy, fratele Margheritei de la Clejani, neagă cu vehemență faptul că a fost internat într-o clinică de reabilitare. Artistul a precizat că în tot acest timp a petrecut timp prețios cu familia lui, pentru care este recunoscător. Mai mult, tânărul și-a propus să fie un exemplu pentru cei de vârsta lui care se confruntă cu consumul de substanțe interzise. Fulgy i-a sfătuit pe telespectatori ca, dacă au probleme similare să apeleze la specialiști și să renunțe la obicei.

„În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori.

E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media', a declarat Fulgy, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter