Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan. A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Publicat pe

Alexandra Stan nu doar ne-a dezvăluit că s-a căsătorit în secret, ci ne-a oferit și o serie de detalii despre nuntă. Ne-a spus cum a decurs cununia religioasă, dar și cum a fost organizată petrecerea. Conceptul ales a fost de nuntă pe plajă și totul a ieșit așa cum cei doi îndrăgostiți au plănuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a făcut nunta și ne-a împărtășit toate detaliile! Cununia religioasă a avut loc, în mare secret, la Constanța și totul a decurs exact așa cum a visat.

Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan. A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul măriiPrimele imagini de la nunta Alexandrei Stan. A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Unde a făcut Alexandra Stan nunta: „A fost totul foarte frumos'

După cununia religioasă, mirii, părinții, sora artistei și nașii au petrecut în cadrul unei petreceri pe plajă. Vedeta ne-a povestit că petrecerea a fost într-un cadru restrâns și a avut loc la Olimp.

Cununia religioasă a fost la Constanța. Nu am avut nicio întâmplare neprevăzută, n-am avut parte de paparazzi, a fost totul foarte frumos. Bineînțeles că am făcut și noi o masă, adică a existat o petrecere, dar nu foarte mare. Am avut loc la Olimp, am închiriat două viluțe, două căsuțe pe plajă. Am fost doar noi, cu nașii și cu părinții mei și ai lui, și sora mea cu copiii, logic', ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate.

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții:„Toată casa a fost…'

Citește și: Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă.S-a îmbrăcat în costum popular!

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița'

Alexandra Stan: „A fost un weekend de nuntă'

Au închiriat două căsuțe pe plajă, iar din decor nu au lipsit lavanda și liliacul, iar în meniu s-au regăsit scoici și grătar.

A fost foarte frumos, a fost efectiv un weekend de nuntă, wedding on the beach, fix weekend wedding on the beach, am făcut și grătar cu o zi înainte, am mâncat scoici. A fost o chestie foarte drăguță, chiar totul natural, cu lavandă, cu liliac, cu mâncarea care ne plăcea nouă, foarte mult pește, așa un Romanian seaside flavour 2021, chiar ne-a plăcut foarte mult', ne-a mai povestit Alexandra Stan.

Alexandra Stan: „Am fost cununați de părintele meu duhovnic'

Cununia religioasă a avut loc la Constanța, iar artista ne-a spus că ea și Emanuel au fost cununați de părintele ei duhovnic. Pe fundal, corul a făcut magie, iar Alexandra Stan a fost extrem de încântată de ceremonie și de cum a decurs totul.

„Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit', ne-a mai spus Alexandra Stan.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter