Dramele lui Tudor Sișu. A fost de trei ori în închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Publicat pe

Tudor Sișu, fost membru al trupei La Familia, a ajuns de trei ori în spatele gratiilor. Artistul a mărturisit că a existat un moment în care el chiar și-a dorit să ajungă la închisoare deoarece avea mai multă libertate decât atunci când era afară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tudor Sișu a avut mari probleme cu legea și a ajuns în spatele gratiilor de trei ori. Acum, artistul a vorbit despre cum a fost viața sa în închisoare și a făcut mărturii neașteptate.

Dramele lui Tudor Sișu. A fost de trei ori în închisoare și nu și-a cunoscut tatălDramele lui Tudor Sișu. A fost de trei ori în închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Tudor Sișu a ajuns în închisoare pentru prima dată în anul 2003, după ce polițiștii au descoperit droguri în apartamentul său. În 2005 a fost eliberat, însă un an mai târziu a fost din nou arestat sub acuzația de trafic de droguri.

Tudor Sișu: „Am fost mai liber la închisoare'

Tudor Sișu a mărturisit că în primele două dăți când a ajuns la închisoare nu i-a fost greu și chiar și-a dorit la un moment dat să ajungă din nou în spatele gratiilor. Artistul a spus că avea mai multă libertate în închisoare decât atunci când era afară.

„Nu mă plâng. Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare'.

Sișu: „Mama nu a venit niciodată să mă vadă'

Însă a treia oară când a ajuns în închisoare a fost cu totul altceva. Artistul a povestit că deja se cumințise la acel moment, însă trecutul în bântuia și nu a putut să scape de el. Când a fost arestat pentru a treia oară, Tudor Sișu avea deja doi copii și i-a fost greu să stea departe de ei.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Citește și: Florin Piersic, mesaj dureros după moartea lui Florin Condurățeanu:

Citește și: Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă.

Citește și: Maria are o relație secretă la Survivor:

„A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună. A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase', a spus Tudor Sișu în emisiunea „În oglindă'.

Artistul realizase între timp cât de importantă este viața și că nu își mai dorea să piardă timpul: „Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul! Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou la pușcărie'

Tudor Sișu nu și-a cunoscut tatăl

Una dintre dramele trăite de Tudor Sișu a fost faptul că nu și-a cunoscut tatăl. Din păcate, artistul nici nu mai are ocazia să îl vadă deoarece acesta s-a stins din viață în decembrie.

Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie anul ăsta, deci nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor', a spus Tudor Sișu.

Artistul a vorbit și despre cum a arătat copilăria sa, în anii ’80. Sișu a povestit că mama sa a fost o femeie dură, dar că l-a și răsfățat.

„Tudor a crescut bine! Ținând cont că erau anii ‘80, am avut acces la tot felul de lucruri, am fost răsfățat din punctul ăsta de vedere al lucrurilor, deși mama mea era dură. Îmi aduc aminte că erau vremuri când cheltuiam 100 de lei pe zi. (…) În anii ‘80, eu am crescut în spatele blocului și acum țin minte. În prezent, mi se pare foarte ciudat când ies afară și trec prin cartier, când eram mic eram trezit de glasul copiilor, având geamurile deschise. Ieșeam și eu cu ei, cred că în spatele blocului meu eram zilnic 50 de copii. Aia era strada noastră! '.

Tudor Sișu a mai adăugat că după anii ’90 a început să simtă viața mai grea când în jurul lui au început să apară oameni bogați, dar care comiteau ilegalități: „După ‘90 a fost greu, în jurul meu de când am fost mic erau oameni care erau în afara legii cu multe lucruri. Asta da, crescând cu mama în domeniul hotelier. Erau oameni care se îmbrăcau diferit, care aveau mașini frumoase, care aveau ceasuri și făceau bani'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter