Maria are o relație secretă la Survivor: „Săruturile și îmbrățișările...”

Publicat pe

Maria Chițu a atras atenția presei din Grecia, după ce concurenții de la Survivor Grecia au avut numeroase cuvinte de laudă la adresa tinerei. Drept urmare, în presa elenă au apărut câteva articole interesante despre Maria Chițu, unul dintre ele făcând referire la relația dintre Războinică și Albert Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În Republica Dominicană au existat câteva confruntări între concurenții de la Survivor România și cei de la Survivor Grecia. Ei bine, băieții de la Survivor Grecia au avut doar cuvinte de laudă la adresa Mariei Chițu. Drept urmare, jurnaliștii greci au scris că Războinica a făcut victime printre bărbații de la Survivor. Ce-i drept, concurenții de la Survivor Grecia s-au distrat în preajma Mariei, lucru vizibil și din fotografiile publicate pe contul de Instagra al acesteia.

Maria are o relație secretă la Survivor: „Săruturile și îmbrățișările...'Maria are o relație secretă la Survivor: „Săruturile și îmbrățișările...'

În plus, aceștia au scris că Maria chiar ar avea o relație cu unul dintre concurenții de la Survivor, mai exact cu Albert Oprea, după modelul Sakis și Marialena, doi concurenți care au ajuns să formeze oficial un cuplu. În presa elenă s-a specificat faptul că Albert și Maria dorm împreună și că acesta chiar a încercat s-o sărute pe tânără.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:'Alături de familia mea'

Citește și: Survivor 2021.Ce înseamnă jocurile individuale

Citește și: Când este finala Survivor România 2021

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Maria de la Survivor, vedetă în presa din Grecia

„La Survivor România există, de asemenea, un cuplu asemănător cu cel format de Sakis și Marialena. Albert Oprea, om de afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit extrem de apropiați, atât de apropiați încât acum dorm împreună iar săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă', a scris publicația elenă tvfreaks.gr despre Maria și Albert de la Survivor.

Totuși, între timp, lucrurile s-au mai schimbat între Albert și Maria. Într-adevăr, el a încercat să o sărute pe Maria în timp ce dormea, lucru care a deranjat-o pe aceasta. Ulterior, Războinicul a spus că Maria s-a apropiat de el doar pentru că era favoritul publicului. În momentul de față, nu se mai pune problema unei eventuale povești de iubire între cei doi.

Presa elenă, despre accidentările de la Survivor România

Pe lângă relația dintre Albert și Maria, jurnalisștilor greci le-a mai atras atenția și duritatea competiției de la Survivor România. Aceștia au scris că accidentările s-au ținut lanț la Survivor România, producătorii emisiunii de la Kanal D fiind nevoiți să înlocuiască concurenții care n-au mai putut continua competiția.

„La Survivor România, accidentările sunt extrem de serioase, mai ales că toți concurenții dau totul pentru a câștiga jocurile, iar victoria este singurul lor obiectiv. Jucătorii care au intrat la Survivor au fost în număr de 42(!). În prezent, aceștia au rămas 8! (în urmă cu două săptămâni, n.r.). Frecventele accidentări au forțat producția să aducă jucători noi care au dat totul pentru victorie, un lucru pe care-l veți descoperi în ediția de duminică', au mai scris jurnaliștii din Grecia.

Sursa Foto: Instagram, captrură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter