Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: ”Alături de familia mea”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor, după 6 luni petrecute în Republica Dominicană. Faimosul a fost așteptat în aeroport de familie, iar revederea a fost una extrem de emoționantă. Primele imagini cu Sebastian Chitoșcă după ce s-a întors de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a ajuns în Germania, acolo unde locuiește familia lui. Faimosul nu s-a întors în România așa cum se aștepta toată lumea, ci prima sa oprire a fost în Dusseldorf. Fostul concurent le-a promis fanilor să va veni și în România, însă weekendul următor.

Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: 'Alături de familia mea'Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: 'Alături de familia mea'

Revederea cu familia a fost una foarte emoționantă, iar după aproape 6 luni petrecute în competiție, faimosul a putut să-i strângă pe cei dragi în brațe. Sebastian Chitoșcă a postat primele fotografii de când s-a întors de la Survivor România. În aeroportul din Germania, fostul concurent a fost așteptat de soția lui, fratele său, dar și de părinți.

'Vă iubesc! În sfârșit, acasă alături de familia mea', a fost mesajul postat pe Sebi pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele” Zanni, la Survivor: „Mi-a spus că n-o să mă voteze'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Îmi vine să plâng de nervi'

Citește și: Când este finala Survivor România 2021

Citește și: Survivor 1 iulie. Elena, criticată din nou: „Se vede că dramatizează, falsează”

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor, chiar înainte de individuale. A părăsit competiția, iar din echipa Faimoșilor au mai rămas doar doi concurenți: Elena Marin și Zanni. Fotbalistul a subliniat că ar fi meritat să meargă mai departe, însă a avut cele mai puține voturi din partea publicului, iar drumul său în competiție s-a încheiat.

„Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.

Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei’, a declarat Sebastian Chitoșcă.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter