Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Îmi vine să plâng de nervi”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția Survivor România 2021. Fostul concurent a fost eliminat pe baza votului primit din partea publicului. Faimosul a făcut primele declarații din camera de hotel și a mărturisit că îi pare foarte rău că nu a ajuns în marea finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe baza votului primit din partea publicului. Faimosul a recunoscut că a simțit că urmează să părăsească concursul.

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Îmi vine să plâng de nervi'Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Îmi vine să plâng de nervi'

Sebastian Chitoșcă a făuct și primele declarații din camera de hotel, după ce a părăsit competiția Survivor România 2021.

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea din Survivor

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România 2021. Fostul concurent a făcut primele declarații din camera de hotel.

Faimosul le-a mulțumit fanilor pentru susținere și le-a promis că o să revină cu toate detaliile din cadrul competiției.

Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine în această seară. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență', a spus Sebastian.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor:

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp:

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021. Maria:

Fostul concurent a mărturisit că îi vine să plângă de nervi după ce a fost eliminat. Sebastian își dorea mai mult ca orice să ajungă la individuale, dar și în marea finală.

Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi', a mărturisit fostul concurent.

Sebastian Chitoșcă a postat și prima fotografie pe Instagram, după eliminarea de la Survivor 2021. Faimosul le-a mulțumit fanilor pentru susținerea de pe tot parcursul competiției.

„Cea mai frumoasa și puternica aventura din viața mea a luat sfârșit. Va mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. In cel mai scurt timp voi face un live dedicat vouă. Va iubesc ❤️', a scris Sebastian.

Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor 2021

Sebastian Chitoșcă și Elena Marin au fost cele două nominalizări pentru eliminarea de duminică seara, de la Survivor România 2021. Faimosul a mărturisit că a simți că el va fi cel care va pleca din Republica Dominicană: „Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta.Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă'.

Unul dintre regretele pe care le are Sebastian este faptul că nu a ajuns la individuale și nu a avut ocazia să se lupte cu Zanni. Chiar dacă a plecat, Sebastian spune că a reușit să-și atingă mai multe obiective în cadrul competiției.

Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni'.

Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici…', a mai adăugat Sebastian.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter