Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: "M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor"

Publicat pe

Mama Geta, care este foarte iubită în online, în urma participării băieților ei, Iancu și Culiță Sterp la Survivor, a dezvăluit recent că tatăl copiilor a părăsit-o în urmă cu opt ani, pe ea și pe copii. Mama Geta este convinsă că tot pe ea o iubește bărbatul, dar are pasiunea femeilor și din cauza asta nu vrea să se întoarcă la familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Geta Guțiu a avut grijă singură de cei patru copii ai ei: Ileana, Culiță, Iancu și Geta Sterp, dar cel mai mult o doare că bărbatul care a părăsit-o în 2013 nu vrea să audă nici de nepoții lui.

Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: "M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor"Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: "M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor"

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!', a declarat mama Geta, pentru Impact.ro.

Mama Geta speră ca soțul ei să se mai întoarcă acasă și susține că o iubește în continuare.

„Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta.

Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău.

Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune', a mai spus Mama Geta.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis’/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Mama Geta este foarte implicată în viața copiilor ei

Mama Geta este foarte fericită că a devenit bunică și a vorbit recent despre nunta lui Culiță Sterp, dar și despre numele pe care i-l va pune băiețelului.

„Suntem bucuroși de nu mai putem. Avem un voinic de 4 kilograme. Semănă cu Culiță, e leit!(…) Nu mi-a cerut nimeni niciun sfat. Abia duminică vin de la Cluj. Se simte bine și Daniela și copilul, a născut natural. O să vină la Hațeg, la mama ei și vă dați seama că va avea strijin 100%. 

Ne-au zis asa. De dimineață i-am sunat, le-am scris mesaj că știam când trebuia să se întâmple minunea. Și dacă mă credeți în două ore jumate a și născut. Nu știm cum a fost să vă spunem, a născut la o clinică privată, a ajutat-o o echipă de medici. Fiica mea, Ileana, s-a chinuit să nască de azi până mâine' ,  a declarat mama Geta la Teo show când s-a născut băiatul lui Culiță. 

Chiar dacă este bunică nu acceptă ca la adresa ei să se folosească acest cuvânt, ba mai mult, ea spune că a avut o discuție cu membrii familiei și vrea ca în continuare să fie strigată „mama Geta'. 

„Le-am interzis categoric! Le-am spus: Dacă îmi spuneți „buni' sau „bunica' vă sparg', a mai spus aceasta. 

Mama Geta spune că nu se va amesteca în viața lor de familie, ci doar îi va ajuta cu sfaturi și îi va sprijini cu tot ce poate. Întrebată dacă botezul și nunta vor avea loc în același timp, mama Geta a răspuns cu o glumiță.

„Cum spun ei. Eu respect decizia lor, eu nu mă amestec la nimic. Pot să-l numească cum vor. E copilul lor, e viața lor, eu doar îi ajut și îi sprijin cu tot ce pot eu. O să fie botezul în septembrie, după spusele lor, și nunta, dacă ajută Dumnezeu, nici la anul!', a dezvăluit mama lui Culiță Sterp. 

Mama Geta a declarat pentru Impact.ro că ar vrea ca pe nepoțelul ei să-l cheme David. Totuși ea spune că Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au decis asupra unui nume din Vechiul Testament.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M” și se termina cu „N'”, a spus mama Geta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter