Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său. Chiar și Pepe i-a dat like

Publicat pe

Fratele Ralucăi Pastramă și-a botezat băiețelul, iar bruneta a făcut senzație cu ținuta pe care a purtat-o. Vedeta a reușit să capteze toate privirile atât în viața reală, cât și pe rețelele sociale. Până și Pepe a admirat-o și i-a dat like pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă a făcut furori la botezul nepoțelului ei cu ținuta pe care a purtat-o. Bruneta este într-o formă de zile mari și a reușit să facă senzație atât la eveniment, cât și pe rețelele sociale.

Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său. Chiar și Pepe i-a dat likeRaluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său. Chiar și Pepe i-a dat like

Chiar și Pepe, fostul ei soț, a ținut să o aprecieze pe Instagram pentru apariția sa. Raluca Pastramă nu s-a prezentat singură la eveniment, ci alături de fetițele sale.

Raluca Pastramă a făcut furori

Raluca Pastramă a reușit să întoarcă toate privirile la botezul nepoțelului ei. Bruneta a purtat o ținută de milioane care a fost apreciată chiar și de Pepe pe rețelele sociale.

Vedeta a purtat o rochie superbă, care i-a accentuat formele, plină de perle. La capitolul încălțăminte, Raluca a purtat o pereche de sandale aurii.

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă:

Citește și: Ce a făcut Pepe cu verigheta, după divorțul de Raluca Pastramă:

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:

Citește și: Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu' a născut!

Raluca Pastramă a fost însoțită la eveniment de cele două fetițe ale sale. Copilele au purtat rochițe identice, albe cu flori albastre.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat

La începutul lunii februarie, Pepe și Raluca Pastramă semnau actele de divorț la notar. Cei doi au stat mai mult de o oră și jumătate în biroul notarial, unde au pus la punct toate detaliile despre separarea lor.

La acea vreme, Pepe făcea și primele declarații despre divorțul de Raluca: „Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!'.

Custodia celor două fetițe este comună, iar ambii părinți petrec timp cu ele. Pepe și Raluca Pastramă au renunțat la scandal și au decis să aibă o relație frumoasă de dragul copiilor.

Fosta soție a lui Pepe a ieșit vizibil nervoasă din biroul notarial. Deși lucrurile s-au rezolvat pe cale amiabilă, Raluca Pastramă a avut o reacție total neașteptată când a văzut jurnaliștii.

Bruneta nu a vrut să dea nicio declarație, deși Pepe a răspuns întrebărilor ziariștilor. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în februarie la notar, după 8 ani de căsnicie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter