Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu: "Mi-a spus niște lucruri în vis"

Publicat pe

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a oferit primul interviu după dispariția tatălui ei. A trecut prin momente extrem de dificile și încă nu poate trece peste durerea pierderii părintelui ei. La mai bine de o lună de la moartea maestrului, Ioana Dichiseanu a povestit că primește mesaje de la tatăl ei, în vis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marele actor Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani, lăsând un gol în sufletele tuturor! S-a stins în brațe fiicei sale Ioana, care a fost de neconsolat în toată această perioadă.

Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu: "Mi-a spus niște lucruri în vis"Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu: "Mi-a spus niște lucruri în vis"

Ioana Dichiseanu: „Îmi este dor de el în fiecare clipă'

Ioana Dichiseanu a făcut primele declarații la 40 de zile de la decesul tatălui ei și a vorbit despre cât de mult îi lipsește actorul. Fiica maestrului susține că nu va putea trece peste acest moment dureros din viața ei. A subliniat cât de dor îi este și cât de mult resimte lipsa părintelui ei.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. (…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata, pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el', a declarat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Citește și: Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu.Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îndurerate la căpătâiul actorului

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:”Vine un pescăruș și….”

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Ioana Dichiseanu: „Mi-a apărut în vis în fiecare noapte'

Ioana Dichiseanu a mai povestit că și-a visat tatăl în fiecare seară. Fiica actorului povestește, însă, că nu i-au apărut amintiri sau evenimente trăite împreună, în vis, ci noi conversații cu părintele ei. Mai mult, a subliniat că a reușit să pună în aplicare anumite rugăminți care au venit din partea maestrului, în vis.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi. (…) Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite. (…) Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac', a mai precizat Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu: „Am onoarea de a-i duce mai departe numele'

Cât despre cea mai prețioasă moștenire pe care i-a lăsat-o Ion Dichiseanu, Ioana a menționat că aceasta ar fi însăși faptul că este fiica lui.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. (…) Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui', a mai transmis Ioana Dichiseanu.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățește, după ce a fost internat mai bine de trei luni în spital în urma unor probleme de sănătate, însă, din păcate, s-a stins în brațele fiicei sale.

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.’, a declarat Simona Florescu la acel moment.

Ioana Dichiseanu povestea că tatăl ei își dorea să se întoarcă cât mai repede acasă.

‘Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine’,  spunea, optimistă, Ioana Dichiseanu, înainte de moartea tatălui său.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă