Pepe și Yasmine, nași de botez. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Pepe și Yasmine, nași de botez. După divorțul de Raluca Pascu, Pepe și-a găsit liniștea în brațele lui Yasmine, iar relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. În weekend, cei doi au devenit nași de botez. De asemenea, artistul le-a avut alături și pe cele două fiice ale lui, Maria și Rosa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine, nași de botez. Relația dintre Pepe și Yasmine devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi se afișează tot mai des împreună și par a fi foarte fericiți împreună. În weekend, Pepe și Yasmine au deveit nași de botez, iar artistul a publicat o fotografie pe Instagram în care apare alături de iubita lui și de micuțul căruia i-au devenit părinți spirituali.

Pepe și Yasmine, nași de botez. Primele imagini de la evenimentPepe și Yasmine, nași de botez. Primele imagini de la eveniment

Băiețelul pe care l-au botezat Pepe și Yasmine este fiul unui prieten de-ai artistului. La eveniment, alături de Pepe și de Yasmine, care au devenit nași de botez, au fost și Maria și Rosa, fetițele artistului pe care le are cu Raluca Pascu.

„Dumnezeu să-l ocrotească şi să fie fericit toată viaţa !!! Ayan, te iubim !!!', a scris Pepe, pe Facebook, despre micuțul pe care l-a botezat.

Citește și:Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe:”Eu nu am de ce să…”

Citește și: Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express:„El nu știe care e stânga și care-i dreapta'

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Pepe și Yasmine, nași de botez

Pepe și Yasmine, nașii de botez. Ținutele pe care au ales să le poarte Pepe și Yasmine, în calitate de nași de botez, dar și cele două fetițe ale artistului au fost inedite. Pepe a ales să îmbrace un un costum alb, alături de o cămașă neagră. Maria și Rosa s-au asortat cu tatăl lor și au purtat rochițe albe, lungi, superbe, exact ca două prințese.

În plus, cu siguranță, Yasmine a atras privirile tuturor. Iubita lui Pepe a îmbrăcat o rochie mulată, crem, cu un decolteu generos. Rochia i-a pus în evidență silueta de invidiat. Ce-i drept, Pepe radiază de fericire în preajma lui Yasmine, iar relația dintre cei doi evoluează frumos. De asemenea, aceștia nu se feresc să își arate sentimentele în public, iar artistul, încă de la început, nu a vrut să țină ascunsă relația cu Yasmine.

Yasmine, iubita lui Pepe, a fost model

Yasmine se recomanda, pe vremea când activa în lumea modei drept ‘model internațional din România cu origini arabe’.

Yasmine a cochetat cu domeniul machiajului încă de la vârsta de 14 ani, pe când era model. La început făcând totul din hobby, apoi devenind o adevărată pasiune. S-a experimentat și a devenit make-up artist recunoscut după absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstince și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Sutoritatea Națională pentru Calificări’, se arată pe pagina de Facebook a Yasminei.

Pepe și Yasmine formează oficial un cuplu de câteva săptămâni, însă cei doi se cunosc destul de bine, de mai mulți ani. Tânăra l-a machiat pe Pepe la multe din clipuri sau la apariții de televiziune și chiar a jucat într-unul din clipruile sale, în 2015. De asemenea, Yasmine a mai apărut ca model în clipuri ale unor artiști precum: Alex Velea sau Betty Salam, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter