Mihaela Rădulescu revine la PRO TV! La ce emisiune va apărea, din toamnă

Publicat pe

Noi detalii se pare că au fost descoperite despre concursul Masked Singer România. Mihaela Rădulescu ar fi unul dintre jurații competiției care va începe în toamnă. Mai mult, diva a postat o fotografie pe Instagram din platourile Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Masked Singer România revine pe micile ecrane din toamnă. După ce Pro TV a anunțat că noul prezentator va fi Pavel Bartoș, acum se pare că un nou secret ar fi fost dezvăluit.

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV! La ce emisiune va apărea, din toamnăMihaela Rădulescu revine la PRO TV! La ce emisiune va apărea, din toamnă

Mihaela Rădulescu s-a întors în România și se pare că ar fi unul dintre jurații Masked Singer România, potrivit click.ro. Diva a postat o fotografie pe Instagram care a dat fanilor de gândit.

Mihaela Rădulescu în juriu la Masked Singer România?

Mihaela Rădulescu este o impătimită a show-urilor de televiziune. Vedeta a participat la „Românii au talent' și la „Ferma'. Acum, surse spun că diva ar putea ocupa unul dintre locurile juraților de la Masked Singer România.

Citește și: Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România:

Citește și: Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2:

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor:

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu.

Vedeta s-ar fi întors în România, în secret, pentru a ocupa funcția de jurat în cadrul emisiunii Masked Singer România. Diva de la Monaco a publicat pe Instagram o fotografie din platourile de filmare Pro TV și a scris la descriere „Misiune secretă'.

Au început filmările pentru Masked Singer România

Sezonul 2 al show-ului Masked Singer România va fi difuzat în toamnă. Filmările au început deja, iar emisiunea va fi regizată tot de Iulian Moga. Vedetele care se ascund în spatele măștilor, dar și jurații sunt aduși la studiouri cu dubițe cu geamuri fumurii și sunt păziți cu gărzi de corp.

S-a mai aflat și faptul că unul dintre concurenții ar putea fi Narcis Ianău, participant la „Românii au talent' în 2010. Pavel Bartoș povestea că pentru o singură ediție filmările țin aproximativ două zile.

Vedetelor le este destul de greu să concureze. Măștile nu sunt deloc ușor de purtat, mai ales în aceste zile călduroase.

Pavel Bartoș va fi prezentatorul noului sezon Masked Singer România. Actorul spunea, imediat după ce marele anunț a fost făcut, că așteaptă cu nerăbdare să vadă ce vedete se ascund în spatele măștilor.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările'.

„Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV', a mai spus Pavel Bartoș.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter