Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2: ”Voi fi pus în fața neprevăzutului”

Publicat pe

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer România, sezonul 2. Surpriză pentru telespectatori! O schimbare a avut loc în emisiunea care ținea cu sufletul la gură mulți români. Jorge a fost înlocuit de Pavel Bartoș la Masked Singer.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș este cel care prezintă Masked Singer România, sezonul 2. Prezentatorul TV i-a lua locul lui Jorge și face primele declarații despre noul proiect în care este implicat și de care este foarte încântat.

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2: 'Voi fi pus în fața neprevăzutului'Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2: 'Voi fi pus în fața neprevăzutului'

În acest an, emisiunea Masked Singer România revine cu un nou sezon, mai intens, mai grandios, în care mai multe vedete din România vor urca pe scena care găzduiește cele mai impresionante măști. Pavel Bartoș va fi amfitrionul acestui sezon și spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea.

'Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV', a spus Pavel Bartoș, noul prezentator de la Masked Singer.

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie: „A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: 'Da, este adevărat'

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2

Celebrități din toate domeniile vor purta măști și costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize.

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2 și este foarte încântat de noul proiect de la PRO TV.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter