Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: ”Da, este adevărat”

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie. Antrenorul confirmă despărțirea de sexy impresară, la două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a zvonit de multe ori că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, însă astăzi antrenorul confirmă despărțirea. În urmă cu două săptămâni, sexy impresara și soțul ei și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu și au organizat o super petrecere.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: 'Da, este adevărat'Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: 'Da, este adevărat'

La scurt timp după petrecerea de pomină, speculații despre un posibil divorț au apărut. Anamaria Prodan a infirmat zvonurile despre divorț și a mărturisit că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. 'Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!', a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

După ce vedeta a infirmat divorțul, Laurențiu Reghecampf a declarat că, de fapt, este adevărat și că s-au despărțit. Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc', a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cel care ar fi vrut divorțul este antrenorul, iar acesta s-ar fi mutat deja din vila în care locuia cu soția sa. Laurențiu Reghecampf s-ar fi mutat acum într-un apartament din București, în timp ce Anamaria Prodan a rămas cu copiii în vila din Snagov.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aveau o relație de 15 ani și erau căsătoriți de 13. Cei doi au avut o poveste de dragoste impresionantă și formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și: Cum arată mormântul Ionelei Prodan. Ce gest a făcut Anamaria Prodan în memoria mamei

Citește și: Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani după nuntă

Citește și: Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei. Suma este una colosală

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

S-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă

Înainte să se afle că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a vorbit cu privire la legătura soțului ei cu o altă femeie. Vedeta sărea în apărarea antrenorului și nu-și explica motivul pentru care a devenit ținta atacurilor.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele.

A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab', a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf după 13 ani de căsnicie

Nimeni nu ar fi crezut că cei doi vor ajunge aici, mai ales că păreau că au căsnicia perfectă. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de relație, iar motivul separării încă nu este cunoscut. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Laurențiu. Antrenorul și sexy-impresara nu și-ar mai vorbi deloc după decizia luată. Spynews.ro a anunțat în această dimineață că cei doi și-ar putea spune adio, însă inițial vedeta a infirmat zvonul, dar la scurt timp Laurențiu a declarat că divorțul există.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter