Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România: "Este proiectul meu de..."

Publicat pe

Jorge a fost înlocuit la „Masked Singer România'. Misterul a fost lămurit, iar artistul a dezvăluit cine îi va lua locul și i-a transmis și un mesaj. În plus, cântărețul a spus și unde îl putem vedea de acum înainte pe micile ecrane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jorge spune adio „Masked Singer România' și își face loc în echipa de la „Vorbește lumea'. Cântărețul a fost moderatorul primul sezon al show-ului, dar, în sezonul 2, un alt star al României îi va lua locul.

Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România: "Este proiectul meu de..."Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România: "Este proiectul meu de..."

Jorge a dezvăluit cine îl va înlocui în cadrul show-ului și i-a transmis și un mesaj noului moderator „Masked Singer România'. Acum, artistul poate fi urmărit în emisiunea „Vorbește lumea' de la ProTv.

Cine îl înlocuiește pe Jorge la „Masked Singer România'

Jorge s-a retras de la „Masked Singer România' și s-a aflat cine îl va înlocui. Un alt nume mare va prezenta sezonul doi al show-ului, și anume Pavel Bartoș.

Citește și: Jorge își lasă fiul să poarte haine de fetițe și chiar și-a explicat gestul:

Citește și: Jorge rupe tăcerea și recunoaște că s-a luptat cu depresia după divorț:

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului Prodan-Reghecampf:

Citește și: Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor:

Jorge a avut și o primă reacție după ce s-a aflat că va fi înlocuit. Artistul a mărturisit că „Masked Singer România' va fi întotdeauna proiectul său de suflet și i-a transmis un mesaj lui Pavel Bartoș.

Schimbările sunt mereu benefice. Masked Singer este și va fi proiectul meu de suflet în cariera mea de prezentator. Îi urez noului prezentator să se distreze și să ducă emisiunea la un nou nivel de succes. Ne vedem curând', a declarat Jorge pentru protv.ro.

Jorge va prezenta „Vorbește lumea'

Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană vor avea un nou coleg în echipă. Jorge este cel care o va înlocui pe Sore la „Vorbește lumea'.

La finalul emisiei de vineri, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu Theo și Veve, scriind: „Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți'.

Înainte de a intra în gașca de la „Vorbește lumea', Jorge s-a arătat încântat de nou experiență: „Mă simt ca acasă la Vorbește lumea'. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt'.

Pavel Bartoș prezintă „Masked Singer România'

Pavel Bartoș va prezenta al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România'. Anul acesta, mai multe vedete cunoscute vor urca pe scena concursului și vor impresiona publicul cu măști grandioase.

Actorul spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele mascate: „Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările'.

Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV', a spus Pavel Bartoș.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter