Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între...”

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor, iar fosta lui colegă, Andreea Lodbă, a prezis încă de la plecarea sa că acest lucru avea să se întâmple cât de curând. De asemenea, ea a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, despre grupurile din interiorul echipei Faimoșilor, dar și despre strategiile concurenților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor România, iar acum a venit rândul lui Ștefan Ciuculescu. După ce a părăsit competiția din Republica Dominicană, Andreea a făcut mai multe dezvăluiri despre ce se petrecea în echipa Faimoșilor. Aceasta a spus că în echipa roșie se formaseră două tabere, care deja existau atunci când a intrat ea în competiție.

Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între...'Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între...'

Zanni a făcut totul într-un mod inteligent. Zanni și pe partea sportivă era un artist. Zanni mi-a oferit ocazia să îi redau culoarea părului. Nu știu dacă s-a văzut de acasă, dar l-am ajutat să se vopsească. Când am ajuns eu în competiție, echipa era deja împărțită în două tabere. Mi-am dat seama că au avut foarte multe certuri, asta și din cauza unor persoane care nu mai erau în competiție. Fiind două grupuri, încercau cumva să se elimine între ei', a spus Andreea Lodbă la Ștafeta Mixtă de pe wowbiz.ro.

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei'

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor:”A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor:”Fisură de menisc la picior si un început de…”

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România:”E ca și cum aș fi ieșit din închisoare”

Andreea Lodbă: „Vor urma conflicte'

Andreea Lodbă de la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D, a mai dezvăluit că vor urma conflicte între Sebastian Chitoșcă, Zanni și Ștefan Ciuculescu. În plus, despre Cosmin aceasta a mai spus că ar fi putut fi un lider pentru echipă, doar că îl dezavantajează faptul că nu este vocal. Între timp, din păcate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiție din motive medicale.

„Aliații lui Culiță au fost Irisha, Ștefan, Elena și cam atât. Din ce am observat, Ștefan e un adversar foarte puternic, atât pentru Războinici, cât și pentru Faimoși. E clar că vor încerca să îl scoată din competiție. Din start încerci să îi elimini pe cei puternici. Vor urma conflicte între Sebi, Zanni, Cosmin și Ștefan.

Cosmin mi s-a părut genul de persoană care ar fi putut fi lider pentru echipa faimoșilor. A știut când să vorbească, a știut când să tacă. Ceea ce îl dezavantajează e faptul că nu e vocal. Și-a susținut punctul de vedere, dar mereu a fost acoperit de alte voci. A dat dovadă de mult curaj, el a fost cel care m-a ajutat să învăț să înot. Marius a fost cel mai petrecăreț. Marius la băieți, iar Maria la fete', a mai spus Andreea Lodbă, de la Survivor.

Andreea Lodbă, după eliminarea de la Survivor

La aflarea veștii că va părăsi competiția Survivor România, Andreea Lodbă nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Actriția a spus că și-ar fi dorit să mai rămână în concurs pentru că nu a demonstrat că poate face performanță.

Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei’, a spus Andreea Lodbă.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter