Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat: „Am păstrat numele Albu ca să...”

Publicat pe

Au trecut nouă ani de când Iulia Albu și Mihai Albu și-au spus adio. Criticul de modă a mărturisit, acum, care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la divorț. Iulia Albu a dezvăluit și de ce a ales să păstreze în continuare numele fostului soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în urmă cu nouă ani. Cei doi nu au dispărut niciodată din atenția publicului, având mereu câte ceva să-și reproșeze.

Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat: „Am păstrat numele Albu ca să...'Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat: „Am păstrat numele Albu ca să...'

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut lumină în cazul divorțului de Mihai Albu și a oferit explicațiile pe care mulți le așteptau încă din 2013.

De ce au divorțat Iulia Albu și Mihai Albu

Iulia Albu nu a scăpat de întrebările referitoare la divorțul de fostul soț și a oferit explicațiile mult așteptate. Cei doi au divorțat în 2013, la notar și fără negocieri. Criticul de modă a explicat că unul dintre motivele separării a fost incompatibilitatea.

Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna', a spus Iulia Albu. 

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică:

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

Citește și: Carmen Negoiță se iubește cu politicianul Cătălin Boboc!

Vedeta a mărturisit că și-a dat seama că nu va rămâne împreună cu Mihai Albu cu doi ani înainte de a pune capăt casniciei, chiar dacă aveau și lucruri în comun.

Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar'

Mihai Albu: „Nu mai pot să fiu căsătorit”

Chiar dacă și ea își dorea să divorțeze, Mihai Albu a fost cel care a declarat public că nu mai vrea să fie căsătorit. Și pentru că sentimentul a fost unul reciproc, cei doi au divorțat amiabil, fără scandal și negocieri.

Adevărul este că eu am fost foarte împăcată cu această decizie. Nu eu am luat decizia să divorțăm. La momentul respectiv, el a fost cel care a ieșit în presă și a spus „Nu mai pot să fiu căsătorit, doresc să divorțez', că și eu îmi doream lucrul ăsta este foarte adevărat'.

Probabil că ar mai fi trecut încă jumătate de an, să fie inițiativa mea 100% , dar mi-am dorit și eu acest lucru. De aceea nu am fost în instanță, de aceea nu am negociat', a mai spus Iulia Albu.

Principalul motiv al divorțului

După nouă ani de la separare, Iulia Albu a dezvăluit care a fost principalul motiv al divorțului. Potrivit declarațiilor ei, în relație au început să apară probleme în momentul în care Iulia Albu a prins aripi și a început să fie din ce în ce mai cunoscută de public. Notorietatea ei se pare că a fost cea care l-ar fi deranjat pe Mihai Albu.

„Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România, bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă', a spus criticul de modă.

Iulia Albu a vorbit și despre momentul partajului și a menționat că i-a dat înapoi fostului soț tot ceea ce acesta a cerut, fără vreo negociere: „A dorit, după ce am divorțat, mașina înapoi, pe care mi-o făcuse cadou de ziua mea, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o. Nu a fost niciun fel de opoziție din partea mea, absolut nimic'. 

De ce a păstrat Iulia Albu numele fostului soț

După ce a făcut public adevăratul motiv al divorțului, Iulia Albu a răspuns și curioșilor care se întrebau de ce a păstrat numele fostului soț.

Vedeta a explicat că și-a dorit să revină la numele de fată, însă ar fi însemnat ca ea și fiica ei, Mikaela, să aibă nume diferite în acte.

Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri'.

Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă', a spus Iulia.

Iulia Albu: „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu!'

În timpul podcastului, Iulia Albu a mărturisit că se pregătește de nuntă cu actualul iubit. Vedeta l-a rugat pe Cătălin Măruță să-l sune pe fostul ei soț, iar ce i-a cerut este de-a dreptul incredibil.

Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes'.

Mihai Albu, enervat, i-a dat o replică dură fostei soții: „Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter