Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Publicat pe

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak, după ce a câștigat marele premiu. Narcisa a dorit ca, astfel, să le arate recunoștință pentru că au susținut-o și încurajat-o pe parcursul show-ului culinar de la Antena 1. Iată cum arată tatuajul pe care și l-a făcut Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Spre nemulțumirea unora dintre concurenți și fani ai emisiunii, Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite 2021 și evoluția ei spectaculoasă se datorează și celor pe care ea îi numește mentori, Cătălin Scărlătescu și Speak. Cei doi au încurajat-o tot timpul și iată că suportul lor i-a fost de folos Narcisei!

Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Este dedicat lui Speak și lui Chef ScărlătescuCe tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Drept mulțumire, tânăra și-a făcut un tatuaj uriaș pe care l-a dedicat celor doi prieteni pe care și i-a făcut la Chefi la cuțite.

'După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc', a scris pe Instagram Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

Narcisa Birjaru i-a mai dedicat un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, cel care a făcut-o să fie prima femeie care câștigă emisiunea Chefi la Cuțite.

'Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc', scria Narcisa Birjaru pe conturile sale de socializare alături de o fotografie cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță’

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

La rândul său, atunci când își va inaugura noul restaurant, juratul de la Chefi la Cuțite ar vrea să o aibă alături pe Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite.

În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta.’, a scris Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de Euro, cu Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumtirescu. Preparatele pe care Narcisa Birjaru le-a ales în ultima ediție Chefi la cuțite i-au impresionat pe Chefi și i-au adus victoria.

„Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!’, a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter