Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul: "Nu-mi pot lua privirea de la tine"

Publicat pe

Anamaria Prodan Reghecampf a infirmat deja zvonurile privind divorțul de Laurențiu Reghecampf, iar acum a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a întări că dragostea lor este mai puternică decât oricând. Impresara i-a transmis și un mesaj de dragoste soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a confirmat săptămâna trecută divorțul de Anamaria Prodan. Impresara, însă, a spus clar că nu există nicio șansă ca divorțul dintre ei să se concretizeze.

Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt', a spus Anamaria Prodan la acel moment.

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul: "Nu-mi pot lua privirea de la tine"Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul: "Nu-mi pot lua privirea de la tine"

Anamaria Prodan: „Pentru că suntem eu și cu tine'

Pentru a le demonstra tuturor că nu se pune problema de divorț și că dragostea lor e mai puternică ca oricând, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Reghe, la malul mării. Anamaria Prodan este privită îndelung de soțul ei, iar în dreptul imaginii a postat un mesaj care s-a dovedit o adevărată declarație de dragoste.

„Pentru că suntem eu și cu tine și toți oamenii care nu au nimic de făcut și nimic de demonstrat, suntem tu și eu și toți ceilalți oameni și nu știu de ce nu-mi pot lua privirea de la tine', a fost mesajul Anamariei Prodan din dreptul pozei de pe Instagram.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului Prodan-Reghecampf:„Vom muri împreună!'

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat'

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.Mireasa a avut o rochie superbă

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Andreea Tonciu, reacție după ce Anamaria Prodan a postat imaginea pe Instagram

La imaginea postată de Anamaria Prodan, a reacționat și Andreea Tonciu, fina cuplului. Ea a postat mai multe inimioare în dreptul fotografiei.

Săptămâna trecută, Andreea Tonciu a precizat că nu avea nicio idee despre un posibil divorț între nașii ei, mai ales că nu observase nimic diferit în ultima perioadă.

„Deci eu am fost ultima oară la ei acum o săptămână și era totul ca de obicei. Eu nu am ce să comentez, pentru că nu știu dacă au divorțat, nu am citit presa. Am aflat de la oamenii care m-au tot sunat astăzi să mă întrebe diverse. Nu pot să cred!

Ultima oară când ne-am văzut cu ei (n.red.- cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp) erau foarte bine, la fel ca de obicei. Nu părea că ar fi ceva și clar nu părea că vor divorța. Nu am ce să zic mai multe, pentru că nu știu. Nu am vorbit cu ei, dar nu pot să cred așa ceva.’, a declarat fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter