Răsturnare de situație în cazul divorțului Prodan-Reghecampf: "Vom muri împreună!"

Publicat pe

Întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste zile este: divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? După ce antrenorul a confirmat zvonurile, impresara a susținut răspicat că nu divorțează. Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, în presă au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Imediat după, antrenorul confirma despărțirea, însă, la câteva ore distanță, impresara le infirma.

Răsturnare de situație în cazul divorțului Prodan-Reghecampf: "Vom muri împreună!"Răsturnare de situație în cazul divorțului Prodan-Reghecampf: "Vom muri împreună!"

Recent, Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre ceea ce se presupune a fi divorțul anului. Impresara a dezvăluit ce conversație a avut cu Reghecampf.

Reghecampf: „Ana, oprește circul asta'

Anamaria Prodan a recunoscut că ea și Laurențiu Reghecampf au avut discuții serioase în legătură cu scandalul momentului, potrivit fanatik.ro. Deși în spațiul public au apărut informații conform cărora cei doi au chemat poliția la casa lor din Snagov, Anamaria încă neagă divorțul.

Impresara spune că totul este perfect în familia lor și că nu există nicio despărțire. Mai mult, aceasta a explicat că Reghecampf a rugat-o să oprească tot acest scandal.

Citește și: Momente tensionate înainte de anunțul divorțului:

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret.

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face', a spus Anamaria Prodan.

Vedeta a mai spus că în relația lor nu au existat niciodată discuții despre infidelitate, așa cum s-a scris în presă. Impresara spune că aceste zvonuri nu au fost niciodată probate și că atât ea, cât și Reghecampf sunt deranjați de aceste informații.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sunat la 112

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunau, pe rând, la 112. Primul apel ar fi fost efectuat de antrenor care ar fi spus poliției că soția sa vrea să plece cu mașina de acasă, amenințând că vrea să-și facă rău.

După puțin timp, Anamaria Prodan suna și ea la 112, spunând că este sechestrată de soțul ei și că are nevoie de ajutor. În scurt timp, un echipaj al Poliției și o ambulanță și-au făcut apariția la casa lor din Snagov pentru a calma spiritele.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (n.r. discuția despre divorț, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie', a spus Anamaria Prodan legat de acest episod.

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat prin surprindere toată țara, mai ales că cei doi și-au reînnoit jurămintele în urmă cu doar trei săptămâni.

Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au o relație de 15 ani: '15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!', scria acum trei săptămâni Anamaria Prodan pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter