Fiul cuplului Prodan - Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor”

Publicat pe

După ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr, a publicat un mesaj dur pe Instagram. Copilul își apără tatăl cu dinții și spune că acesta nu ar putea să îi înșele mama și că familia lor va fi mereu una unită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nu doar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt afectați de vestea divorțului, ci și copiii lor. Fiul lor cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr, a avut o reacție acidă la informațiile apărute în presă și a transmis un mesaj dur pe Instagram.

Fiul cuplului Prodan - Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor'Fiul cuplului Prodan - Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor'

După ce s-a speculat că Reghecampf ar avea o amantă, cel mic își apără tatăl și spune că acesta nu ar putea să o înșele pe mama lui și că familia lor este și va fi întotdeauna unită.

Reghecampf Jr: „Mai aveți multe minciuni?'

Se pare că Laurențiu Reghecampf Jr (12 ani) este foarte afectat de informațiile apărute în presă, conform cărora tatăl lui ar avea o amantă și urmează ca părinții lui să divorțeze.

Cel mic a publicat un mesaj dur pe contul său de Instagram, unde îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf și spune că este exclus ca acesta să o înșele pe mama lui.

Citește și: Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, despre divorțul nașilor ei:

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte'.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună', a scris Laurențiu Jr. pe Instagram.

Anamaria Prodan: „Cine și-a bătut joc de numele și familia noastră să plătească scump'

Anamaria Prodan a distribuit pe contul ei de Instagram mesajul scris de Laurențiu Jr. Impresara a lăsat și un comentariu emoționant la postarea făcută de fiul ei.

Vedeta a spus, la rândul ei, că Laurențiu Reghecampf nu și-ar înșela niciodată familia: „Iubitul meu drag, la noi este simplu. Cine minte, trădează, dezonorează… plătește foarte scump. Tu ești un luptător adevărat. Mama și tata nu ar face așa ceva nici într-o 100000 de vieți. Tata își respectă familia și numele, tata nu are amante, tata nu fură banii familiei ca să-i dea la astfel de femei ordinare. Trebuie să-l apărăm pe tata și să ne apărăm familia toată viața. Și cine și-a bătut joc de numele și familia noastră să plătească scump'.

După ce a distribuit mesajul lui Laurențiu Jr pe profilul ei, Anamaria Prodan a scris, la rândul ei, un mesaj din care se vede cu ochiul liber cât de mândră este de fiul ei.

Familia mea de luptători! Exemplu de dragoste și devotament pt familie și în special pentru tatăl lui pe care Reghe Jr îl divinizează', a scris Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter