Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cum l-a surprins artistul

Publicat pe

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au ținut fiul departe de ochii curioșilor. Fiica cea mică a artistului apare destul de des în postările tatălui ei, însă nu același lucru se poate spune și despre unicul fiul al lui Liviu Vârciu. La mai bine de un an de când micuțul a venit pe lume, cei doi l-au ținut „ascuns', însă fanii au avut parte de o surpriză de proporții.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și-a surprins fanii cu imagini în premieră cu unicul lui fiu. La mai bine de un an de când a venit pe lume, micuțul a fost ținut departe de ochii curioșilor de către artist și frumoasa lui parteneră de viață, Anda Călin. Dacă fetița celor doi apare constant în Insta Story-urile tatălui ei, Liviu Vârciu și Anda Călin nu și-au arătat fiul, pe Liviu Matei, nicăieri în mediul online.

Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cum l-a surprins artistulPrimele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cum l-a surprins artistul

Recent, Liviu Vârciu a ținut să satisfacă curiozitatea internauților și a postat la Insta Story un filmuleț cu bebelușul și cu Anda Călin. Se pare că bebelușul îi calcă deja pe urme tatălui său și face pași micuți către lumea artistică. Acesta a fost filmat de către Liviu în timp ce cânta la pian.

Citește și: Pilotul Adrian Cernea, campion național de raliu, a murit.Mașina sa a fost prinsă de o viitură

Citește și: Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa.Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret.Cine a făcut anunțul

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Liviu Vârciu, despre fiul lui: „Pianist clar'

Fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin se juca la clapele unui pian micuț. Artistul s-a arătat încântat de aptitudinile fiului său și, în stilul lui caracteristic, a ținut să marcheze acest moment printr-o glumă. „Pianist clar', a scris Liviu Vârciu în dreptul imaginilor cu fiul lui și al Andei Călin.

Băiețelul a fost filmat cu spatele, dar asta nu înseamnă că urmăritorii lui Liviu Vârciu nu s-au bucurat să vadă imaginile respective. Mai ales că este prima dată când acesta îl arată pe fiul lui în mediul online.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi au apărut pe lume doi copii, însă actorul mai are o fiică dintr-o altă relație, pe Carmina.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu fiica cea mare

Carmina, în vârstă de 19 ani, este fiica lui Liviu Vârciu și a luia Ami Teicescu. Relația dintre Carmina și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul. Dacă, în urmă cu doi ani, fiica lui Liviu Vârciu mărturisea că relația dintre ea și tatăl ei se răcise mult, iată că, în cele din urmă s-a dovedit că sângele apă nu se face, iar cei doi au trecut din nou la sentimente mai bune. Liviu Vârciu și Carmina, care, de altfel, seamănă ca două picături de apă, au probabil și temperamente asemănătoare, dar în cele din urmă au găsit calea spre comunicare… Asta cu atât mai mult cu cât artistul își iubește foarte mult fiica cea mare.

Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri, ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa’, a dezvăluit Carmina, fiica lui Liviu Vârciu pentru redactia.ro.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter