Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa. Primele imagini de la marele eveniment

Publicat pe

Denisa Tănase s-a măritat în mare secret în urmă cu doar câteva zile și a făcut nuntă cu Mircea Brânzei, afaceristul cu care se iubește încă din 2017. Locația a fost una de vis, de pe Riviera Franceză, iar celor doi le-au fost împreună nașii și apropiații, cazați la un castel transformat în hotel de cinci stele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase, fosta solistă a trupei Bambi, s-a căsătorit în mare secret cu Mircea Brânzei, bărbatul cu care se iubește de ani buni. Cei doi au ales pentru marele eveniment o locație de vis, situată într-un cadru idilic, pe Riviera Franceză, în apropiere de Nisa. Invitații au fost cazați într-un castel transformat în hotel de cinci stele și au sosit pe Riviera Franceză încă de joi, 17 iunie. Printre invitați se numără și Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea.

Citește și: Denisa Tănase de la Bambi se mărită! Face nunta în mare secret, la Nisa/ EXCLUSIV

Citește și: Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, atacați de infractori informatici. Pagubele sunt colosale: 100.000 de lei

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută'

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret! Cristina Ich a prins buchetul

De altfel, printre invitați se numărau și Christina Ich alături de Alex Pițurcă, dar cei doi nu au putut ajunge peste hotare, din cauza unui alt eveniment la care au trebuit să participe la un alt eveniment, in România. Înainte ca Denisa Tănase să discute despre nuntă, ea a fost dată de gol de Daiana Anghel și Christina Ich, care i-au transmis mesaje despre nuntă, pe rețelele de socializare. „Casă de piatră, Denisa!', a transmis Cristina Ich.

Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa. Primele imagini de la marele evenimentDenisa Tănase, nuntă de lux la Nisa. Primele imagini de la marele eveniment

Nașii de la nunta Denisei Tănase și Mircea Brânzei, doi afaceriști de succes

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt, fără doar și poate, doi antreprenori și afaceriști de succes, iar nașii acestora pot fi chiar și mentori pentru proaspeții însurăței! Cristian Onețiu și soția sa, Florina, tot oameni de afaceri, au decis să îi cunune pe Denisa Tănase și Mircea Brânzei. Cei patru au strălucit sub privirile invitaților, iar ținutele lor s-au potrivit cu cadrul în care a fost organizat evenimentul, emanând eleganță și rafinament.

Denisa Tănase a purtat o rochie albă de mireasă semnată Ana Radu, iar domnișoara de onoare, nimeni alta decât sora miresei, Raluca Tănase, a purtat tot o ținută semnată de Ana Radu! Aceasta a optat pentru o pereche de pantaloni albi și un top roz, iar nașa Florina Onețiu a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, cu un umăr gol.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, dragoste de milioane de Euro

Denisa Tănase ex. Trupa Bambi și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017, iar cei doi au mai multe pasiuni comune. Antreprenori de succes, cei doi sunt destul de rezervați în a oferi prea multe detalii despre viața lor personală. Cu toate acestea, se știe că în plină pandemie de coronavirus, anul trecut, Denisa Tănase și Mircea Brânzei și-au achiziționat două apartamente într-o zonă de lux din Dubai.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter