Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: „Unii provoacă certuri ca să ajungă în finală”

Publicat pe

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor din cauza problemelor medicale. Recent, Faimosul s-a întos în România și a fost întâmpinat la aeroport de persoanele dragi. Cosmin Stanciu a făcut primele declarații despre experiența din Republica Dominicană, unde a petrecut șase luni de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Cosmin Stanciu a fost întâmpinat la aeroport de familie, prieteni și susținători. De asemenea, tot de acolo a făcut și primele declarații despre experiența de la Survivor România. Acesta a spus că, în ciuda faptului că s-a întors cu probleme de sănătate, se simte foarte câștigat după participarea la Survivor.

Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: „Unii provoacă certuri ca să ajungă în finală'Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor: „Unii provoacă certuri ca să ajungă în finală'

Cosmin, după experiența Survivor s-a întors mai bătrân! Practic, mi-am sărbătorit ziua de naștere în Dominicană, vârsta de 34 de ani. M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de căștigat', a spus Cosmin Stanciu, după ce s-a întors în România de la Survivor.

Citește și: Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor:„Îl iubesc'

Citește și: Ce îi reproșează Cosmin Stanciu Elenei Marin de la Survivor:„Are o problemă'

Citește și: Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor:„Elena, să vii cu trofeul acasă. Tu ești câștigătoarea'

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez:„Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră'

De ce a stat Cosmin Stanciu departe de scandaluri la Survivor

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai calmi concurenți de la Survivor România. Acesta a stat departe de conflicte. Faimosul a explicat că nu a vrut să își consume energia din cauza diverselor certuri care apăreau, așa că a preferat să nu se implice în diverse scandaluri.

Am reușit să-mi păstrez calmitatea în acest show, însă și în viața de zi cu zi sunt la fel de calm. Acolo ne consumam energie pe orice de la lipsa hranei, a familiei, lipsa vieții noatre practic, n-aș fi vrut să-mi pierd această energie cu scandaluri, certuri, chestii care nu merită. Noi eram o echipă și trebuia să ne înțelegem. Am reușit să gestionez foarte bine situația, pentru că în aceste aproape șase luni am reușit să-mi păstrez energia doar pentru traseu și pentru celelalte greutăți pe care le-am întâlnit acolo', a mai spus Cosmin Stanciu, de la Survivor.

Cosmin Stanciu, despre colegii de la Survivor

Cosmin Stanciu a vorbit și despre colegii lui de la Survivor și a dezvăluit că anumite persoane pun cele mai mărunte lucruri la suflet. Pe de altă parte, acesta a mai spus că fiecare își dorește să ajungă în finală, motiv pentru care cu toții încearcă să găsească cea mai bună strategiie pentru a-și îndeplini scopul.

Sunt anumite persoane care iau totul prea personal. Fiecare vrea să-și joace cartea în felul lui, fiecare vrea să ajungă în finală și practic pentru ei probabil ăsta este unul dintre ajutoarele ca să ajungă în finală, provocând scandal și certuri, însă din pucntul meu de vedere sunt fără motiv. Situața trebuie gestionată altfel. Dacă ai ceva de spus sau ceva care te deranjează, o poți spune într-un fel care să nu-l deranjeze pe celălalt. Dacă înțelege însemnă că ai dreptate, dacă nu, nu are rost să continui pentru că nu poți să educi tu pe nimeni. Sunt persoane care dramatizează, care transformă tot într-o dramă, dar ele nu-s la fel de profunde pe cum se arată', a mai dezvăluit Cosmin Stanciu după întoarcerea în România, de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

Cosmin Stanciu își dorește să revină la activitățile sale sportive și chiar să se pregătească pentru Campionatul Mondial care ar putea să se țină în luna septembrie. În plus, acesta vrea să-și facă propriul brand de echipamente pentru karate.

Cosmin Stanciu: „Am rămas cu un semn de întrebare'

După ce și-a recăpătat telefonul, Cosmin Stanciu a intrat în legătură cu urmăritorii lui de pe Instagram și le-a spus că Survivor s-a terminat pentru el într-un mod în care nu-și dorea. De asemenea, acesta a spus că mereu se va întreba dacă ar fi ajuns în finală în cazul în care nu ar fi avut probleme de sănătate.

Salutare tuturor. Iata ca dupa aproximativ 6 luni de trait pe insula si jungla din Dominicana, in sfarsit mi-am recapatat si eu telefonul. Dupa cum bine ati vazut aseara, emisiunea Survivor s-a incheiat pentru mine, din pacate s-a incheiat intr-un mod in care nu mi-as fi dorit niciodata, practic am ramas cu un semn de intrebare, daca as fi putut sau nu as fi putut ajunge in finala…nu a tinut de mine, din pacate medicii au hotarat ca ar fi mai ok pentr mine sa nu mai intru in competitie si a trebuit sa accept decizia lor si s-o respect', a spus Cosmin Stanciu pe Instagram, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter