Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez: „Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră”

Publicat pe

Culiță Sterp a renunțat la competiția Survivor România pentru a fi alături de familia lui, dar mai ales de iubita sa, care urmează să nască. Cei doi trăiesc clipe minunate împreună, iar artistul a vorbit experiența din Republica Dominicană, despre cum a fost întoarcerea acasă, dar și despre nuntă și botez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, dar, știind că are susținători și este votat, artistul a apelat la o altă modalitate. Acesta a refuzat să mai intre pe traseele sportive, așa că a fost descalificat de la Survivor. Culiță Sterp a mărturisit că cel mai dor i-a fost de iubita lui, Daniela Iliescu și de familie.

Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez: „Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră'Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez: „Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră'

Cel mai dor pe lumea asta mi-a fost de iubita mea, Daniela, cea care în curând va aduce pe lume copilașul nostru, de mama mea, de frații mei, de oamenii care au fost lângă mine și la bine și la greu. Mi-a fost de viața pe care o am acasă, de toate lucrurile pe care mi le-a dat Dumnezeu, de muzică. Abia aștept să merg la evenimente să mă întâlnesc cu oamenii, să îmi iau energia de la ei', a mărturisit Culiță Sterp într-un interviu pentru click.ro.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre nașterea bebelușului:„Mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi'

Citește și: Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă.Și-a mărit tariful după Survivor

Citește și: Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici:„Ai greșit și…'

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:„Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIV

Culiță Sterp, așteptat cu bunătăți la întoarcerea de la Survivor

Culiță Sterp a povestit și ce a mâncat pentru prima dată în momentul în care a ajuns acasă de la Survivor România. Cântărețul spune că i-a fost foarte dor de mâncarea peparată de mama lui. Mama Geta l-a așteptat pe Culiță Sterp cu tot felul de bunătăți, însă el a avut o mică problemă. Din cauza faptul că i s-a micșorat stomacul în Republica Dominicană, acesta nu a putut mânca atât de mult pe cât și-ar fi dorit.

Când am ajuns acasă m-am aruncat direct în mâncarea mamei Geta, am luat o bucată mare de brânză pe care am mâncat-o cu ambele mâini, nu mai puteam să respir. Mi-a făcut mama salată boeuf, ouă umplute, slănină, cârnați. Îmi era dor de mâncarea tradițională cu care am crescut. N-am știut ce este ăla suc sau fast food decât după ce am început să ieșim în lume. Am crescut natural și mi-a fost dor de gustul copilăriei. Am avut o singură problemă, mi s-a micșorat stomacul și nu am putut să mănânc foarte mult', a mai povestit Culiță Sterp, de la Survivor.

Culiță Sterp, despre nuntă și botez

Culiță Sterp și Daniela Iliescu își mai doresc încă un copil sau doi. Cântărețul speră că vor avea și o fetiță pentru că au numele pregătit pentru ea. Inițial, celor doi li s-a spus că vor avea fetiță, dar ulterior s-a dovediti că Daniela va aduce pe lume un băiețel.

Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât', a mai declarat Faimosul.

În ceea ce privește nunta, evenimentul este în plan, dar Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu știu când va avea loc. Cei doi își doresc să organizeze botezul mai întâi.

Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă', a dezvăluit Culiță Sterp.

Culiță Sterp: „Mi-a trimis videclipuri cu evoluția sarcinii'

Când a ieșit din competiția Survivor, Culiță Sterp a sunat-o prima dată pe Daniela Iliescu, dau nu înainte de a citi toate mesajele pe care iubita lui i le trimisese.

Pe Daniela (n.r. am sunat-o), însă după ce am citit mai bine de o oră cele peste 1000 de mesaje pe care mi le trimisese de când am plecat. Când dorea să vorbească cu mine, să îmi spună gândurile, ce simte, îmi trimitea un mesaj, chiar dacă știa că nu am cum să le văd. Mi-a trimis și videclipuri cu evoluția sarcinii. Ca atare, prima oară am citit mesajele ei, care m-au emoționat și apoi ea a fost prima persoană pe care am sunat-o', a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp își dorește să se așeze la casa lui, pe care au și cumpărat-o acum câțiva ani. De asemenea, este gata să își reia activitatea muzicală și spune că va avea multe colaborări.

Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră, pe care am cumpărat-o anii trecuți dar nu am apucat să o mobilăm, utilăm. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții și să fac muzică pentru sufletul oamenilor. Voi avea mai multe colaborări frumoase. Îmi doresc să mă văd cu oamenii în concerte, să treacă pandemia și să mă hrănesc din energia lor', a mai povestit cântărețul.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter